Cum sa te ingrasi ca porcul

Fiindca de Craciun n-am avut porc, m-am hotarat sa schimb putin placa si traditiile si m-am ingrasat eu, in schimb, ca porcul.

Un an de relative mancaruri sanatoase, si mai relative vizite la sala de sport, dar in general un an in care m-am gandit la silueta si sanatate, au fost aruncate la gunoi in doar doua luni. M-am oprit din a-mi pasa ce mananc exact la data de 5 noiembrie 2013, fatidica zi in care, ca un semn, si-a dat obstescul sfarsit si cantarul, probabil satul de a-mi cara prea multele kilograme zi de zi.

Ieri mi-am cumparat un cantar nou, si azi dimineata m-am suit pe el temator. Dupa ce a trosnit de trei ori, a scuipat si injurat de patru, mi-a dat raspunsul de care-mi era teama: sunt gras ca un porc. 5 kilograme in doua luni, dovada clara a faptului ca e mult mai usor sa pui pe tine decat sa dai jos. Ca sa nu amintim ca e si ceva mai placut. Hooray for fat!

Deci da. De la o varsta incolo metabolismul tau devine mai chill decat Bob Marley dupa trei jointuri tari si raspunsul la intrebarea “cum sa te ingrasi ca porcul” este simplu. Adica “simplu”. Doar traieste-ti viata, fa ceea ce faci de obicei si se rezolva. Trist oarecum.

Sa vedem, insa: reusesc anul asta sa-l fac pe dracu-n patru si slanina praf si sa pierd sanatos-voios aproape 12 kile? Eu zic ca da. Desi mai sunt aproape 12 luni si vine Craciunul…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.