Dilemele romanilor: bulburucii din penis si inima rupta la propriu

In incercarea de a-mi promova putin un blog lansat recent, m-am hotarat sa imi fac cont pe TPU, un fel de Yahoo Answers romanesc in care lumea cu o intrebare la care nu stie raspunsul vine iar romanii cei calumea sar cu raspunsurile care mai de care mai documentate si bine intentionate (da, glumesc – majoritatea raspunsurilor sunt mistorui pentru ca romanul este amuzant din nastere si mai deJtept decat oricine altcineva).

Dar trecem peste asta si ajungem la niste intrebari peste care am dat eu si care m-au amuzat teribil (si sunt foarte multe pe-acolo, numai timp sa ai sa le citesti…).

Prima, este de la un baiat de 12 ani care se masturbeaza. Lucru din care rezulta niste bulburuci. Da, bulburuci! Un cuvant ca oricare altul, pe care il folosim mereu. Mai ales cand bulburucim gandindu-ne la buci, probabil. Ca bonus, baiatul masturbator si bulburucios are un nick pe masura: smecher2046. Macar e mai smecher decat smecher2047 sau, Doamne fere’, smecher3100!

tpu-intrebare2

Trecem mai apoi la o dilema mai de corazon si lipsita de bulburuci. Si anume un baiat care a vrut sa-i dea papucii domnisoarei de comitet care nu reusea sa-l bulburuceasca, i-a rupt inima se pare. Adicalea i-a provocat un soc emotional atat de puternic incat muschiul inimii (whatever that is) s-a deplasat, ca urmare, duduia are mari dureri de inima. Ca asa se intampla cand faci intindere la inima, cum ar veni. Asta-ti trebuie, dom’le, daca nu mai ai 12 ani sa te bulburuci singur!
tpu-intrebare1

Si da, aceste intrebari isi merita, clar, raspunsurile pe care le primesc. Daca mai gasesc, va anunt. Pana atunci – bulburuci sa fie!

1 thought on “Dilemele romanilor: bulburucii din penis si inima rupta la propriu”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.