Fetele pe oras, despre sex oral, orgasm intrerupt and more

OK, in primul rand, nu ma-ntrebati cum de-am ajuns pe un site care se numeste Feminis. Important e ca am ajuns si m-am amuzat copios vazand reclama lor catre una dintre cele mai recente gaselnite pentru a atrage virgini, virgine si obsedati sexual laolalta: Girls on the city, un fel de Sex and the City autohton in care sase fete cucuiete (printre care si o minora de 15 ani – motiv de articol senzational, cu litere de-o schioapa, in Click!) povestesc diferite chestii legate de sex. De ce? Pentru ca sexul vinde mai mult si mai bine decat orice, inclusiv Becali deghizat in curcudus.

Daca inca nu v-ati amuzat, asa cum m-am amuzat si eu, va invit sa recapitulam cum se numeste “serialul” celor sase fete: Girls ON the city, dupa cum se vede in imagine. Adicalea, in traducere neaosa, fetele pe oras. Orasul, acea entitate pe care poti fi, sta, exact ca pe un scaun. Sau ca pe stop, eventual, fara scurgerile de rigoare.

Pentru a nu parea incompetent, recunosc faptul ca “girls on the city” ar putea insemna si un “fetele despre oras”, un ludic experiment geografic-literar in care sa vorbeasca despre falusurile falnicele statui erecte din diferite colturi ale tarii. Dar nu este asa, vorbesc despre s3x – vag momentan, niste aberatii ciudate si lipsite de sens care probabil nu intereseaza pe nimeni. Decat ca element comic, poate.

Curios, am citit un imbietor prim post: “Stii sa faci sex oral?” al unei fete de pe oras, un articol scurt care m-a surprins placut si chiar m-a facut sa zambesc, in special ca ma asteptam sa o dea pe tehnici de innodat cireasa cu limba si facut opturi cu omuletu’. E drept, are o tenta de naivitate copilareasca care “si-o cere” in pasajul: “El voia sa aiba garantia ca ma si pricep (la sex oral). Cum as fi putut sa ii certific lucrul asta prin vorbe, iar nu mi-am dat seama.” Apai, as fi zis eu, nu prin vorbe trebuia sa certifici asta…

Anyway… treaba se zbarceste intens pe parcurs – “Orgasm din prima?” spune povestea unei neveste care a avut tupeul sa admita (desi autoarea “tare se indoieste”) ca a avut orgasm in acelasi timp cu sotul. “Ca sa nu mai vorbesc ca viata ei sexuala, cu barba-su, e asa un fel de n-ar mai fi. Adica, nu foloseste anticonceptionale, nu folosesc nimic contraceptiv. Doar coitus interruptus. Adica un fel de n-ar mai fi,” continua autoarea, iar eu ma rostogoleam pe jos de ras citind.

Evident, pare putin probabil sa existe un orgasm simultan intr-un caz de coitus interruptus, dar nu asta e ideea! Ci ideea de “adica un fel de n-ar mai fi” fiindca nu foloseste anticonceptionale, nimic contraceptiv. Nu, pe bune, chestia asta n-am mai auzit-o si n-o s-o uit prea curand. Pacat ca nu au urmat si detalii gen ca-i murdareste covorul si se sterge de perdea… eventual detalii despre cum de stie autoara despre coitul intrerupt al cuplului “un fel de n-ar mai fi”.

Astept cu interes rubrica “sex on the bedroom, on the bathroom, on the kitchen & in the washing maschine when its on” :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.