Hai sa cinematograf in Severin!

Asa se-ntampla de obicei: scrie Alina ceva pe blogul ei, imi face si mie chef de scris. Si sincer uneori chiar imi pare rau ca n-am mai mult timp de blogusorul meu in care chesti gen SEO, Ad Placement si vizitatori cat mai multi sunt chestii inexistente…

Anyway, ideea este urmatoarea: daca sunteti din Turnu Severin (Drobeta, cum ne cunosc cei care se uita la TV), stiti deja ca n-avem cinematograf in oras. Daca sunteti pe Facebook, atunci mai mult ca sigur sunteti parte dintr-un grup (sau cauza, nu mai retin exact ce si cum) gen “Cinematograf in Drobeta Turnu Severin“. Un fel de n-ar mai fi, adica, un fel de petitie catre nimeni, de existenta careia nu stie nimeni, un fel de “hai sa fac si eu ceva fara sa fac prea mult, de fapt”.

Vrei cinematograf in Severin? Fa ceva! Trage-ti cartoane pe tine si protesteaza in fata primariei! Pu-ne mana pe o lopata, o caramida, si fa cinematograf. FA CEVA, orice altceva decat sa dai join la o cauza pe Facebook care va ramane acolo o vesnicie, dar despre care nu vei mai sti nimic peste 2 secunde.

Fa cinematograf in Severin ca DTS Flow. Stiai ca poti sa vezi, pe gratis, doua filme pe saptamana, in Severin? Da, se poate, intr-un fel de cinematograf improvizat de severinenii care vor mai mult decat sa dea din gura!

Ne Vedem Joi se numeste evenimentul saptamanal (aka “ne vedem in FIECARE joi”) ce are loc in club La Munca (langa pizzeria Il Sorpaso), fostul Josephine, Sketch Pub and whatever. In fiecare joi ruleaza un film de la ora 18 si mai nimeni nu stie despre asta. Faza tare? E gratis, nene! Vii, te uiti, castigi si pleci. Daca vrei – daca nu, bagi un suc, un parafiltrat, un ceva-acolo.

Ne Vedem Marti este suriorul mai mic al lui NVJ si este, in mare acelasi lucru. Doar ca are loc in club Viata (fostul club 68, pe Strada Mare cu Eroii de la Cerna, ceva mai jos de La Munca). Si se desfasoara martea. In FIECARE marti, tot de la 6. Mai mult, poti vota filmul pe care-l vezi chiar pe blogul DTS Flow.

Vrei cinematograf in Severin? Pana cand punem toti mana de la mana sa facem unul, acum stii ceva ce-i cat se poate de aproape de asta.

Ne vedem Joi – sau marti, cand vrei!

3 thoughts on “Hai sa cinematograf in Severin!”

  1. hai să facem ceva !!! să protestăm la primărie,nu doar să stăm în fața computerului. Măcar o petiție ceva…În toate reședințele de județ sunt cinema,doar la noi NU :((

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.