Io Cupidon. Cu bidon. Cu picior cat un bidon

Am fost Cupidon vineri. Nu azi, vineri. Azi sunt ce-a mai ramas din el. Vineri a inceput bine: mega party de Valentine’s Day (da, folosim cuvinte mari pentru ca se poate), lume calumea desi nu tocmai valuri-valuri, fete singure pentru baieti singuri (cel putin teoretic) si eu impreuna cu DTS Flow in rol de Cupidon.

Nici nu incepuse seara bine, ca am si alunecat pe scari, mai-mai sa omor o biata participanta la party care a avut ghinionul sa se afle in calea celor aproape (da, am slabit putin) 100 de kilograme care se prabuseau spre ea. Glezna a facut poc, apoi trosc, apoi zbang dar din fericire era suficient de calda incat sa continui sa-mi fac jobul de Cupidon (pe care l-am facut de cacat, evident, stricand combinatia unei fete – dar asta este, am o scuza, nu gandeam bine din cauza umflaturii).

Ideea era ca e Valentine’s Day acum si eu stau cu aia-n sus – cu laba piciorului adica, fiindca cica “asa trebuie” – deci n-am ce face deci scriu. Dar cum n-am ce sa scriu, va zic Hepi Valentines Day ba!

Si au mai trecut 3 minute…

1 thought on “Io Cupidon. Cu bidon. Cu picior cat un bidon”

 1. Puteai sa imi zici cat de mult mai iubesti daca tot nu m-ai scos din casa si nu mi-ai luat nici macar un trandafir rosu sau o cutie cu bomboane, da, ma multumesc cu putin. Dar asta e, eu ti-am adus micul dejun la pat, am spart lemne, am spalat rufe, am strans rufe si ti-ai luat si telefon mobil. Ai o scuza ca puteam sa ma duc singura sa-mi iau sutien cu ocazia Valentinului, dar nu mi s-a parut deloc romantica actiunea. Pe langa asta, te-ai suparat pe mine ca nu am spart lemne la timp. In lo0c sa stai cu lamba in sus si sa te plangi ca stai cu laba in sus, puteai sa stai cu laba in sus si sa-mi compui un mesaj pe blog. Dar nu am fost suparata pe tine decat dupa ce am citit postul, asa ca probabil o sa-mi treaca repede.
  Gata! (poti sa cenzurezi poezia daca e un pic idioata si imatura)
  Te iubesc as putea spune oricui,
  Chiar si unui fluture haihui.
  Insa tie iti voi spune pana mor
  Si te iubesc, dar mai degraba te ador.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.