Leapsa pe furate

Am vazut pe blog la Joker Queen o leapsa indreptata catre “cine vrea” si, din lipsa de o alta ocupatie – si din motiv de nelepsuit de foaaaarte mult timp (de pe cand aveam blog pe Yahu’ 360 si credeam ca ideea de a adauga poze alaturi de posturi este stupida), m-am simtit obligat sa o iau. Pe leapsa.

Primul cuvânt pe care l-ai spus: Probabil “mama”. Primul despre care se vorbeste, ca eram precoc cand l-am zis, a fost “titei”. Nu petrolul arabilor, ci chestiile alea de se poarta in ureche si li se zice, in mod normal, cercei.

Prima zi de şcoală generală: Retin ca il cunoscusem pe Radu in curtea scolii iar eu deja ma asezasem in banca. Eram ingrozit, speriat, ca tot omu’. Radu a venit si s-a asezat langa mine. Eu an incercat sa par cool si am zis: “Pacat, sunt cam multe fete in clasa”.

Primul tău sărut: Cu o fata care nu-mi era amica a fost pe la Herculane – a fost de-a dreptul electrizant, desi n-a fost d-ala cu limba. Primul cu limba a fost un adevarat dezastru, pentru ca n-a fost sa fie: fata stia ca am experienta, probabil ca nici ea n-avea prea multa si pur si simplu limba mea a intrat intr-o gaura goala (gura ei, adica). Am dat putin din limba, in gol, si m-am retras mirat. Am tras concluzia ca sarutul cu limba e tare naspa.

Prima formaţie care ţi-a plăcut la nebunie: Parazitii. Cred.

Primul CD cumpărat: Parazitii – Nici o problema (mai cumparasem inainte niste CD-uri bulgaresti cu “Mega hits”, da’ nu le mai retin).

Prima zi de liceu: Iar am gafat, tot pe tema fetelor. I-am zis singurului meu coleg de clasa ca tipa care lipsea de la scoala, catalogata de el drept “buna”, mie de fapt nu-mi placea deloc, fiindca o stiam vag dinainte. A doua zi cand fata a venit la scoala, i-am vazut pupandu-se.

Primul cuvânt pe care ţi l-a adresat prietenul / prietena cel / cea mai bun / bună: Astăzi a fost: Probabil “Si unde e bowling in Severin?” sau ceva de genul asta, un offline ramas pe mess de ieri.

Prima zi de facultate: Ratata. Am ajuns prea tarziu, se terminase deschiderea anului. Lumea din Severin a inceput sa puna la indoiala faptul ca sunt student la Bucuresti, la Universitatea Media, fiindca se uitasera la TV si nu ma vazusera :))

Prima restanţă: Una dintr-un interminabil sir.

Prima zi la locul de munca: De Softpedia zic, fiindca acolo am primit salariu. Eu eram incordat, tensionat, voiam sa fac impresie. A fost placut pana la urma, desi mi-a luat trei ore sa adun tupeu sa cer voie la tigara…

Prima oară când ai postat pe blog (data): Noua.Iulie.Douamiinoua

Dau mai departe aceasta minunata leapsa Alinei, pentru ca stiu sigur ca ma citeste.

1 thought on “Leapsa pe furate”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.