Ma… e vreo tara mai curva decat Romania?

Stau si ma gandesc, ca tot omu’: eu ce dracu’ fac? Vand casa, masa, dau trei tepe (ca n-am eu fatza de TUNURI) si emigrez, doar ca sa scap din jegul asta de tara? Sau toate sunt la fel de curve ca Romania?

Adicalea aflu in urma cu nu-sh cate zile ca pe la Brasov testara nu-sh ce ingrasamant nemtesc si cand recoltara ca-n FarmVille loturile, dadura roadele ba la oameni (contra cost, ca ei e jmecheri), ba la porci pe care tot oamenii-i mananca. Ceea ce, evident, nu trebuia sa se intample, fiindca respectiva substanta fusese doar vag testata pe soareci.

Apoi e Cantacuzinou’, scapatoru’ de boli si de porcine, floarea cea mandra din Estul Europei. La noi in Romania, hop fara licenta.

Apoi e porumbu’ care de vreo trei ani e stropit cu alta substanta anti-ceva-ce-face-rau-la-porumb, da’ care e extrem de nesanatoasa. Guvernul ridica din umeri – ei nu mananca mamaliga, asa ca nu le pasa.

Apoi e scutul anti-racheta, despre care se vorbeste de ceva timp. Romania abia acum incepe sa miste din cur in privinta lui si isi doreste o penetrare dureroasa, fara lubrifiant.

Si aud ca mai e luata in vizor posibilitatea de a primi deseurile nucleare de la tari de prin Vest, ca doar nu si-or crestea aia copii cu cinci ochi si femei cu trei tzatze in cur…

*****

Partea cea mai proasta e ca n-am bani. Daca as avea, as face un pisu lung in gropile din sosea, din masina proprietate personala, care goneste spre alta tara, mai fara scuturi si cacatul altora aruncat pe strazi, fara un guvern in care toata lumea sa dea bomba (eventual aia, singura de scapa scutului) si fara toate porcariile astea socante care te fac sa-ti para rau ca te-ai nascut unde te-ai nascut.

Zicea Guess Who

1 thought on “Ma… e vreo tara mai curva decat Romania?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.