Maine anu’ se-nnoieste…

…criza nu se mai opreste, plugusoru’ nu porneste (ca n-are benzina), lumea se inveseleste si porneste sa ureste. Sau doar mahmureste, probabil, ca pretu’ alcoolului inca n-a fost majorat cu 775%.

In rest, e sarbatoare mare de an nou. Afara ploua cu galeata, tuna si fulgera – adica ceva extraordinar de palpitant, n-am mai trait niciodata asa revelion. La astea se adauga durerile din colon care incep sa-ti bata-n teava fix cand incepe sa-ti fie lumea mai draga, mai da un tunet de-ti zguduie casa, becurile palpaie, calculatorul bazaie, Alina se plange ca toata lumea suna acasa si liniile (daca mai exista asa ceva) sunt ocupate, si afara mai da o rafala si totul va fi bine la anul.

Cel putin eu asta sper, si asta va doresc si voua, cei doi care cititi aceste randuri: un an nou fericit si mai bun ca asta care a trecut. La multi ani!

(Si afara tuna, si niste puradei se-ncapataneaza sa se bata cu Dumnezeu, aprinzand cate o pocnitoare care suna a basina de om la 88 de ani in comparatie cu tunetul. Si tuna iar.)

Sa ne auzim cu bine!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.