Rugaminte pentru fetele cu clasa

“Fetele cu clasa” sunt, in general, fetele alea care se auto-numesc “fete cu clasa”. Evident, fetele cu clasa asculta manele, se chinuie clasa de clasa ca sa treaca anu’, se imbraca numai cu haine de fitze, d-alea cu nume de marci de benzina si cauciucuri, isi fac poze in chiloti, in oglinda, se macheaza mult, isi cumpara haine jmekere, sunt shukare, au talent si cel putin zece fete care le invidiaza, alte zece care le sunt prietene dar curve si doar trei care le inteleg cu adevarat.

Fetele cu clasa sunt peste tot, dar in special pe Pitzipoanca.org (sau cum ii zice exact lu’ nenea site-ul). Multe dintre ele ar putea fi utilizate o data, dupa o betie crunta, si aruncate la gunoi – pentru ca nu merita mai mult, dar majoritatea sunt atat de proaste incat nu merita nici macar o erectie de treizeci de secunde.

Pentru toate aceste fete cu clasa, fie ele in prima sau in a doua categorie, am o mare rugaminte. Pe care o vor uita, evident, pana la anu’ cand revine moda… dar deh, abia acum m-a luat scarba.

Si anume vreau sa le rog pe fetitzele de fetitze, cand isi mai cumpara tzoale d-alea jmechere – bluze sau cum cacat se numesc, d-alea valuri-valuri, cu spatele gol, sa isi stoarca dracului cosurile, in primul rand, de pe spate fiindca, culmea, SE VAD! Iar in al doilea rand, sa incerce sa isi cumpere de la Loussie Vuttoinul din colt, in cel mai rau caz, un sutien d-ala asa-zis transparent. Macar unul cat de cat la moda, si nu purtat de bunica in cel de-al doilea razboi mondial si nespalat de-atunci.

Nu de alta, da’ poate niste burtosi gretosi stau la coada sa-si procure si ei shaorma cea de toate zilele si li se intoarce dracu’ stomacu pe dos la vederea clasei lor si-a stilului si-a valorii si-a shukarelii.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.