Sarutul Frantuzesc via Kamikaze sau ce merita si franceJii

Am inceput prin a-i uri pe englezi ca sunt cretini si considera tot romanul rrom, ca ziceau de noi ca n-ar trebui sa intram in UE ca le umplem tara de SIDA si alte boli venerice si alte tampenii de genul asta. Au urmat apoi italienii cam pe aceeasi idee, iar apoi francezii (na, ordinea ar putea fi diferita, dar tre’ sa ne doara-n cur de ordine).

Ideea e ca toata Europa a inceput sa-i considere pe romani un fel de diareea lui Dumnezeu, un fel de mucii verzi ai societatii, microbii intestinali si bacteriile de pe limba. Adica din ce in ce mai rau. Pentru ca in tarisoarele lor minunate a inceput sa cam puta cacatul si pentru ca in creierasele lor atrofiate nu se poate face diferenta intre un r si mai multi r. Pe scurt, Europa cea mare si tare a inceput sa ia la pula, scuzati-mi expresia, cam tot romanul. Inclusiv pe romanul ala nevinovat despre care canta Parazitii, care se trezeste la 7 sa plece la munca, care stie mai bine decat ei cand e ziua nationala a Frantei, care a terminat o facultate si se lupta intr-o tara mizera cu doua joburi ca sa nu moara de foame. Romanul cel pe bune si nu tiganul spargator de capete si seminte, violator de englezoaice grase si omorator de babe nevinovate.

Dar divaghez…

Ideea e ca prin aprilie, franceJii cei cu simtul umorului s-au sters la cur cu Romania si au ajuns sa arate “salutul romanesc”: adicalea mana intinsa ca la cersit. O porcarioara de prost gust care in America ar fi lansat un razboi, in Romania cu un singur avion de lupta, si ala defect, normal ca n-a starnit nimic mai mult decat indignarea natiunii. Asta ar fi salutul:

salutul romanesc

Mai tarziu decat ar fi trebuit (dar stim cu totii ca-i mai bine mai tarziu decat deloc), cei de la Kamikaze s-au gandit sa le-o intoarca francezilor intr-un mod la fel de barbar. Si sa le arate ce inseamna, de fapt, sarutul frantuzesc si cum ii sarutam noi cu drag:

sarutul-frantuzesc

Si trebuie sa recunosc ca acum ma simt mai bine. Sunt departe de a fi un nationalist si n-as lupta pentru Romania nici impotriva unei invazii de purici, dar ma deranjeaza enorm prostia altora si pasivitatea de poponar fericit a statului roman. Asa ca, pentru asta, felicit cu mana pe cocoselul galic revista Kamikaze si astept frantuzoaice destepte sa ne pupam frantuzeste.

1 thought on “Sarutul Frantuzesc via Kamikaze sau ce merita si franceJii”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.