Si romancele-s penibile: Ci,ci,ci, Ale Cinca – cea mai mare fana a lui Eminem

Inca exista o bucatica, undeva, in adancul sufletului meu, care spera ca asta e o facatura. Ca ci,ci,ci Ale Cinca, aka embiggestfan1 sau cel mai mare fan al lui Eminem este un proiect al unei organizatii umoristice bine ascunse. Ca fata este o actrita buna care joaca rolul unei penibile.

Pe de alta parte, este foarte posibil sa nu fie asa. Desi videoclipurile fetei au termeni gen “funny” si “parodie” in coada, totul pare foarte real. Ci,ci,ci Ale Cinca (pentru ca ea este interpreta, in caz ca nu e clar) comenteaza la toate videoclipurile lui Eminem, spunandu-i sa verifice versurile pe care i le-a dedicat. Exista mai mult de un videoclip. Fata se lauda ca “I am not a singer or a rapper, I just wanted to do something for Eminem and his fans. I did everything by myself, although I have no experience with music & videos.The message is the essence.” Iata niste exemple de versuri care conteaza, inainte de a merge la video-ul care e de nota 5001:

“Young men are almost envy
The cameras flashes go crazy
All on him like paparazzi
Mister originality
That s my dear daddy”

“Special value is…what I m gonna add
And you ain t wanna date a slut
Not even a tad”

“You date sluts all the time
Of course you are disappointed everytime
I m a different girl, see I m hot”

Si acum, videoclipurile lui Ci,ci,ci Ale Cina, unde coreografia de milioane si tehnica rap de invidiat se imbina cu maiestrie intr-un tot perfect:

Si daca mai vreti niste lirica ludica si femeie pudica, Ci,ci,ci ale cinca are aceeasi coregrafie pentru voi:

Beautiful! Si mai multe motive sa iubesti Romania.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.