Skizzo Skillz – Cum o cheama (sau tzatze si buci nu inseamna mereu super videoclip)

Skizzo Skillz a lansat azi (sau ieri, whatever), videoclipul pentru cea mai recenta piesa a sa, Cum o cheama. Lasand la o parte faptul ca melodia in sine mi se pare proasta (mai putin negativul, unde se simt amprentele lui Nicalai si Grasu X), videoclipul este de-a dreptul oribil si nu credeam ca o sa zic asa ceva vreodata despre niste buci sexy care se misca si mai sexy. As zice “pe muzica” insa dansul fetei n-are absolut nicio legatura cu melodia, lasand impresia ca a fost filmata dansand in gol, fara un fundal sonor. Sau, oricum, altul decat Skizzo Skillz cantand “Cum o cheama“.

Ca scuza ar fi faptul ca Skizzo Skillz zice “Cum o cheamă este mai mult decat o nouă piesă sau un nou videoclip, este un proiect. Care este ideea? Păi e simplu, un concurs de dans iar clipul de mai jos (n.m.: videoclipul) e exemplul nostru pentru voi. Ce vrem să faci? Sa te filmezi cum dansezi pe o bucată din piesa sau pe instrumental in aşa fel încat să ne dăm seama de talentul tau.” (si, ca sa continui pentru curiosi si curioase: upload la bucata de dans pe youtube sa  vi se vada bucile talentul) Din nou o buna idee, dar tare proasta realizarea, dupa parerea mea, pentru ca domnisoara din videoclip cu siguranta nu este genul de idol pe care sa ti-l faci intr-ale dansului.

Iata si videoclipul in sine: Skizzo Skillz – Cum o cheama (sau, mai pe romaneste, cum sa faci praf o idee interesanta si mai ales o pereche beton de buci):

1 thought on “Skizzo Skillz – Cum o cheama (sau tzatze si buci nu inseamna mereu super videoclip)”

  1. Despre ce e vorba in melodie? ca n-am fost atenta… :”> Spune drept, de cate ori ai vazut videoclipul ca sa poti sa-ti faci o parere despre muzica si versuri?

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.