Sodomizat de virusul necunoscut

Duminica trecuta a inceput sa ma doara putin gatul dupa ce, cu o zi inainte, am baut – culmea! – suc rece. Pana seara aveam temperatura si cincizecisisapte de ceaiuri calde la activ.

A doua zi eram obosit, incepeam sa simt ca se duce febra, dar inca durea gatul. Pana seara aveam urechile infundate, tiuitoare si vag dureroase. A treia zi am stat in pat, cu doctorii de casa, sperand sa treaca.

A patra zi nu trecuse. Dar peste noapte tusisem cam o ora (intre unu’ si doua, noapte de noapte, aveam sa aflu mai tarziu), ceea ce imi iritase si mai rau gatul si imi facuse urechile sa tiuie atat de tare incat nu mai puteam privi filme fara subtitrare caci nu auzeam.

In mareata zi numarul patru am hotarat ca e cazul sa infrunt gerul si sa consult nenea medicul. Care mi-a gasit, spre rusinea mea, ce n-am avut niciodata – urechile pline-ochi, daca mi-e permis, cu ceara. Care urechi au trebuit curatate – cum se intampla de obicei in situatii jenante, de o tanti asistenta tanara si buna. Care dupa ce imi lucra urechea imi arata balega scoasa din ea si-mi zicea, ca un Al Bundy satisfacut de jeg: “I-aaaaaute ce era acolo!”

Am bagat capul in pamant, am facut o audiograma din care a reiesit, pe scurt, ca sunt surd, si m-am dus la nenea doctoru’ care a zis ca o sa treaca. Daca ma bombardez cu picaturi, vitamine, antibiotice, odihna, caldura la urechi, lipsa de apa in urechi si cate un blowjob pe zi (incerc si eu…)

Astazi, in ce-a de-a opta zi dupa contactarea lui, a virusului tziuitor, abia daca mai tusesc cinci minute pe noapte, aproape ca nu ma mai doare deloc gatul si sper ca o sa ma fac bine. Urechile inca nu sunt de acord cu bunastarea mea, tiuind si tinandu-ma aproape surd, dar macar picaturile alea nenorocite nu mai dor ca si cand un penis de John Holmes ar fi introdus in ele de fiecare data.

Si uite asa m-a sodomizat pe mine virusul necunoscut.

2 thoughts on “Sodomizat de virusul necunoscut”

  1. Daca tot ai incercat sa bagi un “tratament” pe gatul cuiva ai fi putut macar sa anunti, nu sa astepti sa treaca zile fara sa spui nimic nimanui, mai ales ca eu, de exemplu, nu am mai intrat aici din septembrie pt ca am crezut ca ai suspendat acest proiect, acum ca ti-au mai trecut urechile nu cred ca mai e nevoie de ajutor, nu? :D

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.