Spamul cu Louis Vuitton si genti si fashion

Se pare ca in societatea moderna e mai important sa fii un metrosexual fashion cu ultima geanta de fitze pe umar si cel mai recent parfum de la Hugo Boss decat sa faci sex. Cel putin asta inteleg eu din trendul ultimelor saptamani: adio mail-uri spamuitoare (no pun intended) la pastilele pentru erectii puternice, adio mailuri care-ti ofera 7 centimetri-n plus la penis sau doua numere mai mari la sutien. De ceva timp incoace, lumea s-a hotarat sa-mi faca spam cu genti Louis Vuitton, cu UGG-uri ieftine si tot felul de magarii legate de fashion.

Ba chiar primesc o sumedenie de e-mailuri de la celebritati bune prietene cu mine, de la Angelina Jolie la Brad Pitt, la Kanye West si alti asemenea care ma invita sa le vizitez magazinul online sau cine stie ce alt produs. Serios, n-am mai primit o pilula albastra de luni de zile… pai se poate?

Se poate, se pare. Acum, va rog sa ma scuzati. Trebuie sa vad cum imi asortez UGG-ul cu bag-ul Louis Vuitton si cum fac sa-l linistesc pe amaratul ala de Brad Pitt ca o sa ii vizitez magazinul. Azi-maine.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.