Am inceput si eu scoala de soferi!

Incep in forta cu un sfat, in cazul in care sunt persoane de aproape 18 ani care citesc aceasta postare: luati-va permisul de conducere imediat, nu amanati pentru “la vara” sau ceva de genu’, fiindca ajungeti ca mine sa incepeti la 27 de ani scoala de soferi, mirandu-va cat de repede trece timpul.

Lasand sfaturile batranesti la o parte, DA, am inceput scoala de soferi – azi urmeaza a doua ora si sunt cat se poate de incantat. Aparent, nu sunt chiar atat de varza pe cat ma asteptam, desi nu sunt nici din seria celor care s-au nascut cu volanul in mana. E mai bine decat ma asteptam, totusi.

Cel mai frica, evident, imi este de momentul in care vom incepe sa mergem prin oras si vor urma parcarile cu spatele si din lateral – am auzit o groaza de povesti horror despre asta, asa ca ma astept la ce e mai rau. Ca sa nu mai spun ca trebuie sa invat. Of, Doamne! Dupa atatia ani, sa inveti din nou… asta da nebunie!

Sa speram ca o sa fie bine. I’m excited.

1 thought on “Am inceput si eu scoala de soferi!”

  1. Si eu am deja 24 de ani si tot nu m-am apucat de scoala. Chiar ca mi-e groaza de ideea ca iar ma apuc de invatat. De abia crezusem ca am terminat. Multa bafta!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.