Biroul meu de nomad digital

Ziceam acum cateva zile ca sunt mai mult decat pregatit, cel putin psihic, pentru a deveni un nomad digital. Tot ce am nevoie pentru a munci se afla in imaginea de mai jos (include si internetul wifi) – vezi poza de mai sus. Atat!

Uneori, am nevoie chiar de mai putin. iPadul, de exemplu, sta mai mult la Alina fiindca pur si simplu n-am suficiet timp sa scriu si despre el, pentru ca nici dupa 4 ani de zile n-am invatat sa nu imi ascult inima si sa scriu doar despre ce se cauta :)

Dar in mare, asta este pentru mine: un laptop care sa functioneze, o conexiune la internet si telefonul pentru testat aplicatii. Exista o sumedenie de persoane care lucreaza in cafenele – lucru pentru care Severinul nu cred ca este pregatit, lucru pe care eu nu sunt pregatit sa il fac in Severin. Cat de freak as parea daca m-as duce zilnic in King, mi-as comanda un Cappucino si as incepe sa scriu? :)) Si nu e vorba decat de mentalitate, pentru ca in alte tari mai vestice, treaba asta e la fel de comuna ca bautul de bere pana nu mai stii de tine.

Trecand peste asta si peste ideea de a lucra in cafenele, pot deja sa mai bifez un lucru pe lista celor necesare pentru stilul de viata pe care mi-l doresc: “biroul”. Si husa cu buline luata de pe Amazon, ca la noi in tara erau mult prea scumpe :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.