Deci gata. Deci sa scrim. Deci.

Deci pe bune, deci nu sunt beat, deci nu sunt somnambul, deci n-am nimic, pur si simplu.

Deci blogu’ lu’ calin, practic, a devenit un mare caca din cauza clasicului motiv: lipsa de timp. M-am frustrat (daca asa ceva este posibil), m-am cracanat, m-am sucit si invartit, m-am suparat si inverzit la fata, tot nu m-am induplecat sa scriu cu diacritice, si in cele din urma m-am hotarat: e cazul sa ii dam de-un revival. Spell power 13, cast resurrection si away we go.

Ideea cu blogu’ lu’ Calin (adica blogul meu) a fost una destul de simpla: sa devin o oarescare prezenta online, sa scriu ce vreau, cand vreau, cum vreau, fara sa ma gandesc la nimic altceva.

Din pacate, este dificil cand numele tau devine nume de site, cand rudele de prin toate colturile lumii e posibil sa te gaseasca, sa se oripileze si sa dea cu crucile in stanga si-n dreapta, doar-doar scapa de al nebun. Din pacate, este si mai dificil sa scrii avand in minte un potential public interesat de potentiale mistouri mai deocheate, potential fete cu potential si evident eventual rude si cunostinte care te stiau baiat cu potential, sobru si serios, departe de mistouri, departe de alcool, de distractie, de orice cuvant eventual vulgar.

Drept urmare, cum am zis si la inceput, Blogu’ lu’ Calin a devenit un mare caca. Asta imediat dupa ce a inceput, fiindca mai apoi a devenit instant o mare constipatie. E drept, lipsa de timp si alte proiecte au avut niste roluri importante aici, dar in general motivul de neactualizare a lu blogu’ de fata a fost lipsa unei directie. Teama de a fi citit si interpretat. Teama de a deranja. Adica exact ceea ce nu sunt.

Asa ca, va multumesc mult ca sunteti aici in continuare. Oricine ati fi voi. Pregatiti-va de multe idei complet aiurea, de niste convingeri cu care nu veti fi de acord, de posturi despre laba sau coada la lapte, despre tot felul de chestii care nu va intereseaza, pregatiti-va de tzatze, eventual cate o “pula” mica pe ici-colo si… urati-mi succes. Nu cu blogu’ asta, ci cu celelalte proiecte.

Sa dea Domnu’ sa ma tin de el. Si de celelalte proiecte, zic. Acum ma bag la Championship Manager 2010. Hai Thereau!

Peseu: Da, stiu ca “scrim” nu se scrie “scrim” ci “scream”, eventual “screem” sau “tastam” sau “tst”, eventual cu S mare sau cu ALL CAPS daca vrem sa iesim in evidenta sau pur si simplu putem sa il inlocui…………….

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.