All Star Game Feminin 2010 in Severin

all-star-game-severin2010Despre Zilele Severinului voi detalia intr-un post urmator, acum trebuie sa scriu despre singurul lucru care m-a impresionat in acest weekend, All Star Game-ul Feminin pe 2010 (duh!) care a avut loc in minunatul nostru oras – intr-o sala polivalenta pe trei sferturi plina, partial ignoranta, desi biletul la eveniment a costat doar 10 lei. Deh, micii si muzica populara erau mult mai interesanti, tocmai in coltul opus al orasului…

S-a inceput cu un meci demonstrativ al persoanelor cu dizabilitati – un meci care m-a impresionat, cum probabil ar impresiona pe oricine care urmareste sportivi in scaun cu rotile facand performanta pe terenul de baschet.

Dar momentul pe care toata lumea il astepta era All Star Game 2010. Eu nu stiam nimic despre baschetul feminin din tara si in general aveam o parere misogin-preconceputa cum ca baschet feminin nu poate insemna spectacol, mai ales in Romania. Insa am fost placut surprins de meci – castigat de catre reprezentantele echipei World (cele mai bune straniere care joaca in Romania) cu 100-si-ceva la vreo-60 (pe tabela, scorul a fost 105-104 dupa niste smecherii amuzante). Desi baschetul in sine la editia 2010 a All Star Game-ului feminin nu a fost la un nivel foarte inalt, fetele au stiut sa faca spectacol, in special reprezentantele de culoare si am fost surpins sa vad ca lumea care nu avea nicio legatura cu baschetul a ramas impresionata de eveniment. Adica, sa o zicem in romaneste – s-a ras mereu si nu de jucatoare :)

Nivelul de fitze a fost undeva spre zero desi dupa niste scurte cautari pe Google am vazut ca o parte dintre jucatoarele din echipa World au evoluat si in WNBA, inclusiv “atractia” serii Alessandra Santos de Oliviera, o micutza de 1,96 si o veterabila varsta de 37 de ani.

La final, nu s-a mai tinut cont de reguli si meciul s-a terminat intr-un 10-la-10 nebunesc, din care va voi arata ultimul minut filmat de mana tremuranda a Alinei, dupa cele cinci vieti necesare uploadului:

Si dupa vreo 15 vieti, tot de la final, dansul victoriei al reprezentantelor World (un fel de Shaq’s dance mioritic)

Cu alte cuvinte: sa tot fie!

1 thought on “All Star Game Feminin 2010 in Severin”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.