Am fost la bowling. In Severin!

Ehei, dragii mei, iata ca ieri se petrecu’ inevitabilul si, cu emotii de tanara soprana, plecai direct spre proaspat deschisul Feel Good, primul local din amaratul de Turnu Severin in care se poate juca bowling. Da, chiar imi doream de foarte mult timp sa dau si eu cu bila in popice, si singurul lucru care ma tinea departe de pista (cu S si T, da???) era completa mea lipsa de experienta. Dar, in Severin, imi zic eu, cine sa stie sa joace bowling si sa rada de mine?

Asa ca, dupa cum ziceam, am pornit spre Feel Good. Surprins am fost sa descopar o locatie usor de fitze, dar nu deranjanta, decorata cu mult stil (dupa gusturile mele), unde poti alege dintre zeci de sortimente de ciocolata calda (personal am mers pe mana lui Dan si m-am trezit cu o delicioasa ciocolata calda spicy), frappe si ceai, dar si cocktailuri peste cocktailuri. Adica numai bun de vizitat scurt si des, daca permite bugetul, pentru a incerca totul.

Dar bowlingul fu’ atractia serii. Aveam emotii si nu puteam sa-mi aduc aminte decat de un episod din Familia Bundy in care Al mangaia bila si zicea, mereu “St-rike!”. Asa ma vedeam si eu, un talent ascuns in spatele fricii, o adevarata valoare in ale bowlingului, o glorie pe punct de a fi descoperita.

Prima aruncare a fost, evident, pe afara, si probabil ca am topait ca un iepuras, nestiind cum sa-mi organizez pasii. A doua oara mai-mai c-am doborat vreo trei popice, dar in schimb m-am bucurat ca aratau foarte bine pantofii aceia speciali in picioarele mele.

In schimb, Alina a dat dintr-a doua un Strike si a jucat constant in stilul fluture ardelenesc (adica cu o bila trimisa lenes spre popice, dar letal), in final batandu-ma cu 3-1. M-a facut de ras. M-am simtit injosit si toata noaptea am visat exercitii de incheietura. Pentru bowling, evident.

In cele din urma a fost frumos si chiar sunt incantat ca avem, in sfarsit, nu doar bowling in Severin, dar si un local care arata cu adevarat bine. Sa speram ca o sa aiba o viata lunga in vremurile astea grele.

Peseu: De la o ora si putin de bowling am facut febra musculara la buca stanga si la partea superioara a piciorului drept (nush cum se numeste muschiu’ ala). Si putin la incheietura, da’ cine stie care-s motivele reale de acolo…

9 thoughts on “Am fost la bowling. In Severin!”

  1. Din pacate nu, dar sunt convins ca daca faci o vizita pana acolo poti face rost usor de numarul de telefon. Eu am fost pe zi la bowling si nu era nimeni :)

    Reply
  2. Dap, desi in ultimul timp pare sa fie destul de pustiu pe acolo… au o oferta destul de variata si tare de ciocolata calda, cappuccino si frape :)

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.