Innoit de Paste, via Severin

In primul rand, trebuie sa admit ca incerc de ceva vreme sa postez in blog, dar pur si simplu nu am gasit timpul necesar. Acum este momentul!

In al doilea rand, chiar daca Alina zice ca e frumos in Severin, nu e totul cornulet cu lapte si miere. Cu atat mai putin hainele pentru domni bine ca mine care prefera sa se imbrace putin mai larg si care, oricum, intr-un XXL normal ar arata ca un ardei umplut, gata sa pocneasca.

Drept urmare, pentru traditionalele innoiri de Paste, trecand peste bucata cu “chiloti si ciorapi noi,” am intampinat serioase dificultati. Adicalea am luat la puricat Severinu’ de la un capat la altul in cautare de toale. Care nu exista. Iar alea care exista sunt un fel de n-ar mai fi, deci nu se pun (absolut logic, nu?).

Dar cum doar in ciorapei si chilotei nu poti sa petreci Pastele, nu poti decat sa insisti. Si, culmea, s-a intamplat ca insistentele mele chiar sa fie rasplatite in cel din urma loc in care ma asteptam sa gasesc ceva: in Decebal, mega-magazinul orasului, descris de Alina drept “un fel de Unirea mai mica”.

Am fost foarte fericit ca am cumparat una pereche de blugi overpriced, dar de care sunt suficient de multumit incat sa mai merg la respectivul magazin, precum si un set de trei tricouri (mergand pe principiul “ma, acum gasii, da-i si cumpara,” probabil un principiu pur oltenesc pe care multa lume nu-l poate intelege).

Deci toate bune si frumoase, nu?

Evident – NU! Pentru ca, ajuns acasa, am descoperit ca doua dintre cele trei tricouri vin la pachet cu niste rusinoase erori, cum ar fi minunatul “push the bOtton” de mai jos, desi chiar putin mai sus cuvantul e scris corect (desi apare si un wahlx prin zona, care nu poate insemna nimic).

IMG_0425

Cea de-a doua eroare, mai pentru cunoscatori, asa, ne imbie sa “Feel the beet” ceea ce suna “sweat” dintr-un capat la altul.

IMG_0427

Partea cea mai interesanta, zic eu, este ca cele doua tricouri nu sunt “made in Huang Xi Long, China” ci sunt venite prin portile a DOUA companii diferite (pentru ca doua companii aceleasi e mai greu), ambele localizate cu acte si cusatori in Romania.

Si uite asa se mai duce un mit, cum ca romanul ar fi bun la limbi. Straine.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.