Bowling in Severin. Reloaded

Trecura cinci secole de cand fusei sa joc bowling in Severin si zisei ca e timpul sa imi iau inima in dinti din nou, sa ignor durerile de spate din nou si sa iau bataie – din nou. Dupa cum ziceam, la bowling. Care e in Severin si care e mai ieftin decat data trecuta, ceea ce este cu atat mai bine cu cat inca nu sunt tone de severineni asteptand la coada sa darame popica. Asta daca are vreun sens fraza mea…

In orice caz, ca orice om care se respecta si deja are experienta intr-ale bowlingului, am trecut pe bila mai grea – bila Nr. 13 adicalea – am inceput sa dau si cu Spare-ul si cu Strike-ul (desi nu bag mana in foc pentru ultimul) si m-am distrat din nou. Competitiv, mai captivant decat pare, chiar cool. Bowling in Severin.

Si pentru informatia celor curiosi, Dragos (toata lumea il stie pe Dragos, da?) a spus ca pistele arata mai bine decat in Mamaia, desi i se pare ca ceva mai mici. Si mai fara tzatze topless in jur. Pacat…

Si pentru Alexa carelea s-a mirat cand l-a vazut pe nenea ragand la postul meu cu bowlingul, iata si poza proasta care sa ateste existenta si prezenta:

bowling in severin

ST-RIKE!

Peseu: Pentru cei 2.56 care au cautat “unde se joaca bowling in Severin,” daca inca nu au aflat, localul se numeste Feel si il vedeti de la ceas de la hotel Traian. Zic.

1 thought on “Bowling in Severin. Reloaded”

  1. dap, stau in severin de 37 de ani si stau pe langa Traian, da’ bune ca-mi spusesi vere, cat e ora, ca ma intrebam

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.