Cum ne-am Party de Halloween in Severin

Da, titlul suna exact cum am vrut eu sa sune. De ce? Pentru ca ne-am party de Halloween La Munca si a fost bine – parca m-as mai party o data, de doua ori, ca sa nu uit cum se face. Data viitoare promit ca fara bere fiindca, am vazut, face mai mult rau combinata cu tequila decat alte licorice.

Anyway, back to ze party.

Asa cum a zis si Alina (care daca n-ar fi fost, postul asta nu s-ar fi existat), Halloween Party in club La Munca a fost un proict DTS Flow, ONG al carei membru veteran (adicalea cel mai batran) sunt de foarte scurta vreme. Ceea ce inseamna ca m-am ocupat, dupa posibilitati, de organizare: mai un ochi pe la fete, mai o gura de apa tonica, mai o plimbare dintr-un colt al barului in altul… chestii profunde, fara de care o petrecere nu poate fi numita petrecere ci, eventual, perfectere si n-ar mai fi cu haz.

Cum cu haz a fost costumul meu de Halloween, un fel de zombie de doctor trasnit de nebunie, nu de fulgere.
IMG_1203
Alina a fost partea sexy, diavolicindu-se cu si fara ochelari, dupa cum se incetosa de la alcool.
IMG_1258
Deci, da, deci eu am fost cu Alina, deci.
IMG_1224
Apoi am tras-o in grup, pentru ca asa e mai frumos, si a iesit bine. Zic.
IMG_1220
IMG_1267
IMG_1245
Asa cum as zice si despre fetili frumos costumate si datatoare de vise ilegale (probabil ca toate inca nu se regaseau in versurile “am doar 18 ani…”), care pe unde le-am apucat. De la batranete si diavolite, adevarul este ca n-am prea apucat (adica erau mai multe de pozat, da’ e greu sa mergi prin clubul aglomerat cand ai burta).
IMG_1243
IMG_1308
IMG_1305
Ba, in cele din urma, pot zice asa cum am mai zis: ne-am party he Halloween bine si sunt convis ca ne-am mai party de cateva ori.

Peseu: Ma asteptam ca totul sa fie ruinat de o muzica de cacat. M-am inselat si desi n-a fost chiar un playlist pe care batranetile mele l-ar pune la cale, a fost frumos. Chit ca n-auzisem in viata mea 90% dintre zdranganele :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.