Mania Botezatu si blondele lu’ Bote

Am vazut ca in ultimul timp maestrul chilotilor barbatesti, supermanul Catalin Botezatu, a devenit o adevarata manie, o prezenta nelipsita la posturile de televiziune, un fel de Elodia, dar care exista! Senzational! Descoperitorul de blonde, idolul tinerilor amarati si exponentul bunului gust si al rafinamentului, Botezatu nu este nimic altceva decat o strategie super-bine gandita si excelent pusa in practica.

Pana mai ieri se vorbea pe la colturi ca Bote prefera funduletul ferm al unui musculos ce-i poarta chiloteii tanga, in locul unei voluptoase blonde depersonificata, dar gata sa indure orice si oricat pentru a ajunge sus in lumina reflectoarelor. Pana mai ieri nu prea se vorbea, de fapt, despre Catalin Botezatu, iar o data cu criza si competitia acerba pe piata chilotilor de bumbac sau cu sforicica trasa printre fese, era nevoie de ceva: si, intr-un fel sau altul, de la sine sau voit, s-a produs fenomenul: MANIA BOTE!

Acum, Botezatu vinde mai bine decat Elodia, decat moartea lui Michael Jackson si implicit mult mai bine decat “jos Boc, hua Basescu,” acum Botezatu este un fel de America – visul tuturor femeilor, dispuse la orice sacrificii pentru a-i fi alaturi si astfel propulsata in lumea “buna” din Romania. Acum Botezatu este un fel de Hefner de provincie, capabil sa-si faca un Playboy Mansion cu manson si tepi, pentru dublarea placerii. Si totul nu poate fi decat o strategie foarte bine gandita.

De nicaieri a aparut “celebrul” sex-tape al lui Bote cu blonda lui Bote, o penibilitate gandida, filmata si regizata de o persoana care cu siguranta n-a vazut in viata lui (sau ei) un sex tape. Mai mult, probabil ca era virgin (sau gay), pentru ca nici cu treaba cu sexu nu prea stia cum se sta: adicalea, marele sex tape a’ lu’ Bote ne-o prezenta pe blonda acestuia pozand in fata masini, iar barbatul, comod asezat pe scaunul din fata, ii tot saruta si masa silicoanele. Asta vreo cateva minute, filmat de catre cineva care era imposibil sa nu fie vazut, in mijlocul campului. Si dupa cele cateva minute, Bote si blonda se imbraca, trag usa de la masina si pleaca la Mall. Nope… asta nu e sex tape, da’ in Romania vinde. “L-ai vazut, ba, pe Botezatu cand i-o tragea lu aia?” Sincer, nu!

Apoi Botezatu, ravasit de pierderea blondei, a devenit Burlacul, o penibilitate si mai mare in care niste penibile cu atat mai mari s-au transformat in tate lipsite de moralitate, decenta (cultura, educatie etc etc) doritoare sa-i castige… inima, sa zicem. Una a fost aleasa in final, tot blonda, parca ceva mai buhaita si mai uratica, dar care se iubeste peste tot cu Bote, fix cand un cameraman se afla in drum. Si, vai, toata Romania este fascinata!

Si sunt convins acum ca tot ce poarta un “Catalin Botezatu” undeva pe eticheta (sau, si mai bine, la vedere) se vinde mai bine, sunt convins ca toate conturile lui Bote s-au umflat semnificativ, precum si ale celor doua blonde ale lui Bote (care, super-senzational, s-a intamplat sa ajunga partenere in nu-sh ce concurs), si sunt convins ca sex tape-uri, scandaluri, paruiri si alte blonde vor urma, pentru ca asta cere publicul roman. Penibilitate, prost gust si porcareala.

Chiar ma mir ca nu-i duce pe mai multi capul sa faca ceea ce face Botezatu. Deci din cauza asta, tot respectul pentru el!

1 thought on “Mania Botezatu si blondele lu’ Bote”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.