Gata! M-am Casatorit!

Lumea ar zice acum ca sunt barbat, in sfarsit – m-am casatorit! Pana la nunta propriu-zisa a fost un stress continuu, o oboseala constanta si deseori insuportabila, o uriasa necunoscuta fiindca, in ciuda planurilor pe care ti le faci, exista probabilitatea ca totul sa mearga pe dos. Important este ca, la sfarsit cand se trage linie cele bune sa fie mai numeroase decat cele rele si din fericire se pare ca asa s-a intamplat la nunta noastra.

Ar fi tone de lucruri de spus despre un asemenea eveniment, evident, insa voi incerca sa fiu cat mai scurt cu putinta. Am inceput ziua la 6:30 cand pur si simplu nu am mai putut dormi, ceea ce a fost probabil cel mai rau lucru al zilei fiindca de-atunci eram obosit, oboseala accentuandu-se din ce in ce mai rau pe masura ce trecea timpul.

Am continuat cu o slujba absolut minunata la Biserica Domnita Balasa – un cor care-ti ridica pielea pe tot corpul, un alai (sper ca acesta e termenul) de preoti care pareau suficient de concentrati pe ceea ce aveau de facut si per total o amintire tare placuta, in ciuda caldurii dogoratoare. Am facut poze, am zambit, ne-am pupat si felicitat si ne-am pregatit pentru petrecere.

Am inceput la 18 dar abia la ora 20 erau prezenti toti cei care urmau sa petreaca alaturi de noi. Practic am fost o mana de oameni si initial eram usor trist gandindu-ma la nuntile acelea ca de basm cu sute de invitati, dar mi-am revenit repede cand am realiat ca erau alaturi cam toti cei care contau pentru mine si Alina, prietenii nostri apropiati, oamenii care stiu cum sa se distreze si o fac cu cea mai mare alaturi de noi.

Si asta s-a intamplat – s-a dansat non-stop, camasile baietilor in special au fost imbibate in transpiratie, whiskey-ul in special a curs rauri-rauri si distractia, asa cum ar trebui sa fie la orice nunta, a atins cote maxime. Si, cu riscul de a parea lipsit de modestie, pot recunoaste ca afirm asta nu doar din felul in care am simtit eu cu Alina nunta, ci si dupa spusele invitatilor.

Locatia in sine a fost un alt mare punct de atractie, pentru mine cel putin, fiindca a fost pentru prima data cand am vazut ospatari atat de prompti: paharele erau mereu umplute, gheata venea imediat si nu trebui sa stati cu mainile pe sus, mort de sete, pana i se facea cuiva mila de tine. A fost pentru prima data cand am vazut ospatari servind cu manusi in mana si atingand totul pe masa cu clestisori si practic a fost prima data cand m-am aflat intr-un restaurant cu asemenea pretentii ca acesta (este vorba despre restaurantul hotelului Golden Tulip Times pe care il recomand din toata inima).

Desi parca s-a terminat totul putin cam repede (exista, pana la urma, limite fizice cand e vorba doar de o mana de oameni), pot spune ca pentru mine a fost o experienta memorabila si cat se poate de placuta. De aceea, tuturor celor care ati fost alaturi de noi, va multumesc dintot sufletul!

Si acum cateva poze de la biserica si petrecere. In momentul acesta, inca nu avem toate pozele de la fotografii nostri, asa ca n-am avut chiar multe din care sa sortez :)

_MG_4332
_MG_4340
_MG_4360
Alina&Calin_petrecere006
Alina&Calin_petrecere013
Alina&Calin_petrecere015
_MG_4651
alina&calin_petrecere115
alina&calin_petrecere094
_MG_5039
_MG_5053
IMG_2951
IMG_2976
IMG_3019

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.