Probleme cu Voyo, customer sevice de nota 10 (UPDATE: Romanesc, de fapt, de nota 1)

UPDATE: Ei bine, se pare ca nu este deloc asa treaba, si baietii astia de la Voyo sunt, pana la urma, romani. Dupa ce initial i-am contactat si am fost placut surprins de raspunsul prompt (vezi povestea originala mai jos), lucrurile nu s-au schimbat in bine. I-am contactat din nou, iar de data asta am fost tratat romaneste: ca un cacat, nu ca persoana care plateste pentru a le accesa serviciile. Mai exact, dupa ce le-am trimis mail sa-i intreb care-i treaba si de ce nu merge streaming-ul live desi au trecut mai mult de 3 saptamani, cat estimasera ca va dura, am primit rapid mesaj ca voi fi contactat in scurt timp. Peste doua zile, am intrebat din nou si mi s-a zis ca voi fi contactat cand vor avea un raspuns. Au trecut 6 zile si tare cred eu ca nu au niciun raspuns, si nici nu vor avea pentru mine. O poveste frumoasa, care se termina rapid, cu un pumn in fata, romaneste. O tara de rahat, cu oameni de rahat, cu servicii de rahat.

UPDATE 2: Uite ca, pana la urma, m-au contactat. Cu mare intarziere, dar sa zicem ca a fost Craciunul si Anul nou si n-au avut mult timp. Partea buna este ca au si rezolvat problema. Cu intarziere, dar macar s-a rezolvat.

Povestea initiala mai jos:

Dupa ce ne-am mutat in casa noua, ne-am hotarat ca nu are niciun rost sa ne facem abonament TV fiindca nu privim mai deloc la televizor. Totusi, profitand de o oferta recenta la Voyo (abonament de doar un eurocent pe luna, timp de trei luni), ne-am hotarat sa facem aceasta investitie majora, in special pentru ca suntem fani Romanii au Talent, dar si pentru ca nu strica sa ai, totusi, o optiune.

Aseara, m-am hotarat sa ma uit la Romania – Danemarca, probabil a doua sau a treia oara cand am pornit streamingul live de la Voyo de cand am facut abonamentul. Ca si in primele doua dati, streamingul era execrabil. Pauze, intreruperi, nervi, pana cand programul ceda complet si dadea eroare. Orice canal incercam sa urmaresc live ceda nervos, putin dupa mine.

Asa ca m-am hotarat sa fac ce rareori fac: sa ma plang. Am pus mana pe mail, am scris mesajul suparat si l-am trimis inspre Voyo, asteptandu-ma la un raspuns acru peste cateva zile. Desi era in jur de ora noua seara, in cinci minute am primit un e-mail politicos prin care mi se cereau mai multe detalii. Am raspuns si am inchis calculatorul.

Azi dimineata, ma astepta un nou e-mail, la fel de politicos, prin care mi se mai puneau niste intrebari (ce provider de internet am) si, dupa raspunsul meu, din nou la cateva minute, primesc scuze de la ei: se pare ca au niste probleme cu RDS-ul pe care rulez eu, probleme pe care estimeaza ca le rezolva in 2-3 saptamani. Mi-au oferit chiar si un mic bonus, plus posibilitatea de intrerupere a abonamentului din cauza problemelor pe care le-am intampinat.

Mi-a placut cum a decurs totul si daca intr-adevar se rezolva totul in aceste “2-3 saptamani” atunci au o plecaciune din fata mea. Adevarul este ca nu vreau sa renunt la abonamentul Voyo, pentru ca nu strica niciodata sa ai optiunea asta. Sau sa vezi Romanii au Talent live, sau un nou Apropo TV. Pai da!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.