Romanu’, bancurile si cantarile evangheliei

Ca romanul este multi-tasking si cu interese variate nu mai e nicio surpriza, sper, pentru zilele noastre. Credeam insa ca romanul se pricepe “clasice” gen fotbal si politica si femei si sex, in timp ce interesele lui raman cam pe-acolo: mai o buca, mai o tata, mai o bere si-o ragaitura, o gluma de pe vremea lu’ bunicu’ lu’ Pazvante si cam gata.

Dar se pare ca romanul este religios de felul lui. Mereu in pas cu tehnologia. Si gata sa-ti arda un banc scurt cand se lasa linistea intre doi mici.

Asta mi-a fost dat sa inteleg, surprins, uitandu-ma la o aplicatie micuta de Android care te inspira cu neste bancuri. Cand am dat scroll down sa vad ce alte trasnai si giumbuslucuri tehnologice mai instaleaza romanii nostri cei de toate zilele, am aflat surprins ca, dupa bancuri, ei isi trag Cantarile Evangheliei si Acatiste/Rugaciuni Biblia:

Ca asa-i la noi: zici bancu’ cu violu si pedofilu’ si dupa aia citesti un acatist si tragi o cantare din evanghelie sa ti se ierte pacatele, acum si-n veci vecilor, AMIN.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.