Si ne costumaram sa mergem La Munca

Pentru cei care nu stiu, La Munca nu mai este doar locul acela scarbos pentru care trebuie sa te trezesti dimineata de dimineata, sa mergi prin ploi, canicule si geruri doar pentru a fi frecat de un sef cu scame Hugo Boss in buric. La Munca, de ceva vreme incoace este un bar din Severin, autointitulat (pe drept motiv) bar rock.

Acum vreo patru milenii, adicalea pe 11 iunie (deh… n-am gasit timp sa scriu) a avut loc primul bal mascat de La Munca cu tema, evident – la munca. Desi personal n-am gasit complet fascinanta tema balului, a fost un inceput bun, cu toate ca la un moment dat erau mai multi necostumati decat costumati in bar. Desi puteau sa spuna ca-s costumati in soferi, bloggeri, betivi :)

Unul dintre deliciile serii a fost, dupa cum se vede in poza de mai jos, momentul in care pe toate mesele au fost intinse ziare si toata lumea a primit slana, ceapa si paine. Amazing!

01-paine-si-slana-la-munca

In caz ca nu este clar, eu am jucat rol de doctor ginecolog cu burta:

02-eu-costum

Alina a fost un Rambo invins de raceala

03-alina-rambo

Alin, omul de afaceri de vara s-a tot impuns cu Renul lui Mos Craciun

04-alin-marian

Si, pana la urma, a iesit chiar misto

05-lamunca

Totul a culminat cu karaoke (da, La Munca se face karaoke!), dansuri betive si speranta ca data viitoare va fi chiar mai frumos. Pana una-alta, joi de joi mergem sa vedem filmele propuse de organizatia DTS Flow si sa ne bucuram ca inca mai e ca pe “vremea noastra” si lumea stie sa consume bere cu tequila si vodka cu suc.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.