Si ne petrecuram ca burlacii…

Nu credeam ca voi lua parte la o petrecere a burlacilor… a mea, cum ar veni, dar s-a intamplat si asta si nu imi pare rau deloc ca prietenii mei de-aici s-au gandit la asa ceva (in special multumiri merg catre Alin ca s-a ocupat de organizare).

Stiam, ca multi dintre noi din filme, ca petrecerea burlacilor inseamna tate, curve, Hawaii, tigri in baie si batai cu Mike Tyson, dar in Severin a fost putin diferit totul: ne-am intalnit si ne-am anesteziat ficatii cu toate tipurile posibile de alcool, ceea ce a fost mai mult decat suficient pentru mine.

Chiar ma bucur ca am nimerit un weekend special in Club Life, cu diferite cocktailuri si combinatii de bauturi cum personal n-am mai incercat niciodata – si din care mi-am facut plinul, pentru siguranta. A fost amuzanta faza cu Blowjobul care am vazut la bar ca te costa doar 7 lei (super oferta, adicalea!), dar cand am cerut unul, mi-am dat seama ca-i ca toate lucrurile ieftine: le platesti si le faci cu mana ta. Sau cu gura, cum ar veni:
IMG_2762
Dar a fost bine si desi m-am slobozit de frisca pe buze, am fost generos cu blowjoburile si am mai cumparat cateva. Apoi alte shotur-minune, apoi shoturi cu vodka simpla, sa stingem tabasco-ul, apoi bere si apoi… Dumnezeu stie ce s-a mai intamplat, cert este ca a doua zi mi-am gasit boxerii si tricoul in baie, o groaza de cartofi prajiti pe balcon (???????) si am adormit pe scaun cam vreo doua ore. Adica, in alte cuvinte, o betie reusita si un bachelors party de care sunt super multumit.
IMG_2824
Multumesc, mai, baieti, care ati fost acolo! Si fete, evident. Si alcool. :D

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.