Si uite-asa am dat un interviu despre Football Manager

Prin 2008, mi-am lansat un blog despre Football Manager, jocul care-mi mananca orele, zilele si saptamanile de ceva timp incoace. A fost un proiect personal, cam ca acest blog, asa ca nu m-am ocupat niciodata de promovare intensa sau de creat enorm de mult continut. Ba chiar l-am ignorat pentru perioade destul de lungi, insa de anul trecut am inceput sa fiu mai serios cu el. Cu blogul meu despre Football Manager.

Si se pare ca asta a dat roade: acum cateva zile am fost contactat de administratorul unui alt blog despre joc, din Ucraina de loc si de fel, care mi-a zis ca vrea sa-mi ia un interviu. A rezultat articolul acesta (click pe link sa-l citesti!) in care scriu despre istoria mea de Football Manager freak, despre cum pierdeam zilele cu Alin in infruntari legendare Inter – AC Milan si multe altele. Probabil ca pe 98.7% dintre cei care citesc si nu joaca acest joc, interviul asta nu inseamna nimic, dar nu puteam sa nu ma laud. In caz ca se plictiseste omu’ de tampeniile mele, bag si-un screenshot sa ramana aici mereu si sa dovedeasca faptul ca sunt o mega celebritate geekoasa si footballmanagericoasa:

poza-interviu-dovada-dovezilor

Pai nu?

2 thoughts on “Si uite-asa am dat un interviu despre Football Manager”

  1. Ptiii… si eu sa nu stiu nimic despre blogul asta, gata am luat o decizie, mai usor cu consumul de bere cand ne intalnim si mai mult cu vorbitul. Revin dupa ce citesc interviul.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.