Uite de-asta raman eu client eMag

Astazi mi-a facut eMag o surpriza super placuta, desi eu ca un client nerecunoscator ce sunt, clocoteam aici de nervi si nu mai stiam ce sa fac si eram gata sa ii injur. Iata pe scurt povestioara:

Miercuri, 23 noiembrie, am facut comanda pentru un laptop, o geanta de laptop si doi mousi. Joi m-a sunat o domnisoara sa-mi spuna ca a mea comanda a fost procesata si ca o vor trimite vineri, urmand ca eu sa o primesc luni.

Vineri, 25 noiembrie, la ora 5 dimineata, eMag a inceput nebunia Black Friday unde a oferit super discounturi la zeci de produse, printre care si la cateva laptopuri, dintre care unul in particular mi-a atras atentia: nu, nu era unul identic cu cel cumparat de mine, ci unul chiar mai bun. La acelasi pret. Laptop pe care n-am putut sa mi-l cumpar, evident, pentru ca deja imi confirmasem comanda. Credeam eu ca deja imi fusese trimisa (am avut un moment de nebunie in care le-am trimis mail celor de la eMag, rugandu-i sa-mi anuleze comanda, dar m-am razgandit repede vazand cum se epuizeaza stocurile).

Ei, si ajungem in ziua de astazi, luni, 28 noiembrie, ora 6 fara douajcinci. Canci curier la mine la poarta, canci comanda primita, multi nervi din partea mea. Incerc sa intru pe eMag sa vad istoricul comenzilor, nu se poate. Intru in mail sa incep sa trimit injuraturi in stanga si-n dreapta (de fapt, sa intreb politicos ce dracu’ se intampla cu comanda mea trimisa de miercuri) si vad un link direct catre comanda. Il apas, sa vad daca merge… si merge! Iata ce vad:
emag-surpriza-placuta

Carevasazica, din bun simt si pentru ca eu sa nu ma simt in continuare tapit (practic, abia joi au anuntat de Black Friday, la mai putin de 12 ore inainte de comanda pe care de altfel n-as mai fi facut-o), mi-au tras o reducere de 256 lei. Adica suficient cat sa ma faca sa nu sufar asa tare ca n-a ajuns comanda azi. Ce simplu e.

Si da, de asta raman eu client eMag!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.