Spune NU invitatiilor de nunta facute in Severin

Astazi trebuia sa fie marele eveniment in care ne primim invitatiile pentru nunta. Un lucru mult mai complicat decat ne asteptam noi, care credeam ca pasii logici sunt: 1. Alegerea invitatiei; 2. Transmiterea textului de pe invitatie; 3. Primirea invitatiilor perfect realizate. In Severin, lucrurile au stat in felul urmator:

1. Am ales modelul invitatie, am transmis textul, ni s-a zis ca primim invitatiile in 10-12 zile, tiparite si gata de trimis invitatior.
2. Dupa cateva zile am primit telefon ca se intarzie cam o saptamana din cauza celor de la Bucuresti, ca nu au invitatia in stoc. E OK, pana la urma.
3. Crezand ca textul este mai lung decat invitatia in sine, am rugat-o pe tanti sa nu ne tipareasca decat o invitatie, sa vedem cum iese. Textul era suficient de lung DAR: cuvantul “NUNTA” era scris cu un font dubios in care n-ul parea a fi “R”, iar numele mamei Alinei era scris cu litera mica. Fericiti ca am depistat greselile inainte de a fi prea tarziu, am anuntat schimbarile. In doua zile totul e gata.
4. BA NU! A doua zi ne suna tanti de la inviatii sa ne spuna ca tanti de la tipografie are probleme: din 10 invitatii tiparite, 5 au fost rupte de imprimanta. Ce facem? Luam hotararea ca ne primim invitatiile nescrise, vedem noi cum le scriem, si tanti de la invitatii ne comanda 10 invitatii de la bucuresti sa inlocuim ce s-a pierdut.
5. Mergem la tipografie pentru a lua invitatiile. Tanti mai tiparise cateva (16 in total), fara a mai distruge vreuna. Aratau bine, pana la urma, asa ca am cazut de acord ca mai asteptam pana maine dupa-masa, sa le luam pe toate. Pana atunci, ne da cele 16 invitatii sa le trimitem din timp.
6. De fapt, nu putem sa le trimitem, pentru ca plicurile de la invitatii nu sunt la noi.
7. Mai mult, ca urmare a creativitatii debordante, pe langa textul invitatiei, troneaza ca un cacat pisat de o inteligenta astrala, initiala Alinei si initiala mea intr-o opera de arta abstracta si complet nepotrivita cu invitatia.
8. Si abia acasa am vazut ca pe invitatii a omis sa ne scrie si Biserica la care va avea loc cununia religioasa. Moment in care m-am hotarat, inca o data, ca in Severinul asta de cacat au mai ramas doar tampitii.

Si eu cu Alina :P

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.