Tot eu, alte vremuri

Sa fi fost acum sapte, opt ani…

Proaspat posesor de abonament la internet de la S-Man, (cu download si upload limitate la un extraordinar 5 kbps each), cu mIRC-ul in sange, “vrajeala” in pantaloni si cunostintele legate de domeniul online zero. Agatam gagici care probabil erau, in 90% dintre cazuri, baieti si colectionam poze “de calitate” de pe WorldSex (am verificat, site-ul exista, e neschimbat). Asta eram eu acum sase, sapte ani (poate chiar ceva mai mult). Asta insemna pentru mine internetul.

Apoi am descoperit, cumva, forumurile. Am ajuns moderator pe HanuAncutei. Acolo mi-am facut prima data ceva ce se numea “blog”. Am tras la greu in el, cu chestii profunde, cu chestii amuzante, cu frustrari si copilarii care atunci mi se pareau de mare efect. L-am redescoperit aici. Si, in mare, m-am amuzat.

Cam asta eram eu.

Ceva mai tarzior am descoperit Yahu-u 360. Acolo mi-am tras iar blog. Blog in care recunosteam ca ma enerveaza aia care pun poze in jurnal. Blog in care eram si mai vehement impotriva tuturor si profitam din plin de libertatea de exprimare pe care n-o aveam in han. L-am recitit si pe acesta cu placere. Uneori am fost oripilat, e drept, dar sunt tot eu.

Tot eu, alte vremuri. Oare peste cat timp mi se vor parea lucrurile pe care le-am scris, precum si cele pe care le voi scrie, nimic altceva decat tampenii? “Recitiri placute”? EU?

PS: Pentru a merge bine cu titlul “Tot eu, alte vremuri,” trebuia sa pun o poza cu mine din alte vremuri, nu? Ei bine, aceasta este singura “vechitura” pe care o am pe calculator. Chiar din ziua cand am implinit 14 ani. Yeee! :)

3 thoughts on “Tot eu, alte vremuri”

 1. Salut Calin!
  Ma bucur nespus de mult ca ti-am gasit Blogul, spre rusinea mea cam tarziu, dar promit ca ma revansez pe viitor si o sa fiu la curent cu ce mai scrii tu pe aici. Chiar imi place foarte mult ceea ce scrii tu si modul cum gandesti, toate articolele sunt interesante. Stiu ca in tot ce scrii pui multa munca si o faci cu pasiune si de aceea privesc cu alti ochi articolele care sunt postate pe blogul tau, fata de alte persoane.
  Cu drag, un bun prieten de-al tau din liceu,
  TAVI

  Reply
 2. Sa ramai asa cum te-am cunoscut si sa nu te schimbi niciodata.
  Cu prietenie si respect!

  Reply
 3. Multumesc de cuvinte, Tavi. Chiar am ramas surprins – nu ma asteptam sa aflu ca si tu ai ajuns sa citesti blogul. In rest… ce sa zic? Multzam pentru cuvintele frumoase si chiar sper sa mai facem o excursie in Austria sa ne amintim cat de bine era “inainte” :)

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.