Să vorbim despre imigranții care ne vor distruge țara, banii, totul

Eu, de obicei, când e vorba de tâmpenii – stau deoparte. Nu mă bag acolo unde există două păreri diferite, extreme, pentru că orice ai zice, nu va ieși bine. Da’ parcă uneori nu-mi vine să tac…

Sar românii (bine, o parte) de cur în sus cu imigranții ăștia. Că ne obligă Europa să primim 6,000 de oameni. Că, vezi Doamne, o să vină înapoiații ăștia sălbatici și-o să ne distrugă țara. Că ne invadează, că ne fac rău. Că, vezi Doamne, ei sunt musulmani și nu mănâncă porc de Crăciun. Că nici n-au Crăciun. Niște brute care o să pârjolească pământurile și-o să ne violeze fetele, niște animale care o să lase prăpăd în urmă.

Hai sa nu fim tâmpiți!

emigranti 01
Înfiorătoarele armate de cotropitori sirieni

În primul rând – ce înseamnă 6,000 de oameni la atâtea milioane câte suntem noi? Noi, cei care ar trebui să știm mai bine. Noi, care suntem considerați țigani, cerșetori, gunoaie pe oriunde ne ducem în Europa, noi ăștia cărora ne e rușine să zicem într-o țară străină că suntem din România… noi ar trebui să știm cel mai bine că dacă anumiți oameni vin dintr-o țară plină de gunoaie, nu înseamnă că toți sunt așa. Așa cum nici tu nu de duci să cerșești sau șmanglești prin Europa, așa nici ei nu vin să îți arunce-n aer primăria sau să te taie pe burtă fiindcă ești creștin.

Și totuși, ce înseamnă 6,000 de oameni la populația României (cam vreo 20 de milioane la ultima numărătoare)? Apăi dacă ție ți-e teamă că o mână de oameni, un strop de oameni, vor reuși să schimbe complet mentalități la 20 de milioane, dacă tu crezi că nu pot fi asimilați instant atunci avem deja o problemă ca țară, ca nație, ca oameni. De ce ne e frică și scârbă?

Am ajuns și noi, acum, mai mari decât cineva din lumea asta și putem să ne credem superiori. Că noi suntem tare breji! Dă-i dracului de nenorociți, să pună mâna să muncească!

Ei bine, cam asta vor face. Garantat, cei 6,000 de refugiați nu vor trăi din ajutorul de șomaj, din pensia de handicap și banii pe care îi trimite cumnatu’ căpșunaru’ din Spania. Garantat, cei 6,000 vor fi integrați în societate. Se vor angaja, poate vor deschide afaceri. Vor munci, vor fi mai muncitori decât mulți români. Pentru că ei deja au făcut dovada clară, pasul imens ce trebuia făcut: au lăsat totul în urmă. Au riscat totul. S-au aruncat cu capul înainte, pentru a le fi mai bine. Oamenii care fac asta nu sunt oameni care să tot întindă mâna. Care să își plângă de milă, să moară de foame și să refuze joburi pentru că-s plătiți prea puțin. Românii sunt cei care fac asta: românii preferă să primească 300 de lei de la stat, dar să nu facă nimic, în loc să muncească și să primească 1000. Pe ăștia ar trebui să nu-i mai vrem noi în țară!

emigranti 02
Nenorociții care vin să ne fure țara

Și, prin absurd, dacă n-ar fi să fie așa… ce fel de om poți fi tu să scuipi și sa spurci, să calci în picioare, să alungi și să batjocorești o persoană care fuge de frică, o persoană care-și lasă toată viața în spate și fuge, o persoană care riscă totul fără a avea vreo certitudine? Tu îți închipui ce groază trebuie să fie-n sufletele oamenilor ălora când se urcă pe cine știe ce barcă nenorocită, strângându-și copilul în brațe, știind că poate alea sunt ultimele lor ore pe pământ? Tu îți poțî închipui prin ce groază trec părinții ăia, gândindu-se că poate fii și ficele lor vor muri? Tu ai risca asta – să mergi într-o altă țară în care crezi că ți-ar fi mai bine? NU. Atunci dă-ți seama de groaza prin care trec ei cand își asumă asemenea riscuri și taci din gură! Devino om, devino om, măcar atât!

Lasă logica, lasă calculele, lasă frica de o nouă religie, de o nouă mentalitate, de o lume înapoiată, de teroare, de faptul că-ți fură locul de muncă, de faptul că urlă mai tare decât tine, lasă orice gând deoparte și dă-ți voie să fii din nou om: lasă umanitatea, lasă bunătatea să “gândească” pentru tine și înțelege că celui care suferă – și nu din vina lui – că celui oropsit, că celui nenorocit, ar trebui să îi întinzi mâna, să îi oferi ajutorul, să îl accepți. O zice și Bilia ta, pe care o vezi deja, îngrozit, înlocuită cu Coranul. Dacă tu vezi un copil îngrozit, strâns în brațe de părintele lui speriat, căutând refugiu, dacă îl auzi plângând și îl știi că și-a lăsat toți prietenii, toată familia, toate hainele și jucăriile și amintirile undeva în spate, forțat de împrejurimi… dacă tu vezi un copil întinzând mâna și cerând ajutorul și-i zici, românește: “Pleacă, mă, în pizda mă-tii, de țigan împuțit!” tu ești de fapt un paria, un monstru, o rușine!

Că vin 6,000 sau 60,000 sau 600,000… asta nu mai contează. Vin oameni. Nu vin să te cucerească, nu vin să te cotropească. Vin de disperare, pentru că n-au unde să se ducă.

emigranti 03
Un sălbatic împuțit plecat în vacanță în jurul lumii

Și tu ce-ai face în locul lor? Dacă mâine ar începe un război în România, dacă te-ar înnebuni tirurile zilnice și bombele, dacă totul ar fi o ruină în jurul tău, dacă prietenii tăi ar începe să fie uciși în fiecare zi, dacă familia ți-ar fi amenințată, dacă ai știi că oricând următoarea bombă ți-ar putea pica în farfuria goală? N-ai fugi? N-ai încerca să pleci undeva unde ți-e mai bine, unde să te simți sigur, unde copilul tău să aibă șansa să crească mare, sa fie fericit?

Și nu, nu zic să îi primim ca pe niște martiri, să ne dăm afară bătrânii din case, să le ridicăm orașe și să le pupăm tălpile. Nu zic să îi tratăm diferit de felul în care ar trebui tratat orice om, de orice naționalitate, aflat într-o situație similară. Zic doar să-i primim cu brațele deschise și să-i ajutăm. Să fim oameni. Să nu fim tâmpiți.

15 thoughts on “Să vorbim despre imigranții care ne vor distruge țara, banii, totul”

 1. Draga Calin,
  As fi de acord cu tine daca as trai înca în tara. Probabil ca ai dreptate! 6000 de persoane nu pot schimba mentalitatea, si asa depasita, a multor români. Aducerea lor în România este un motiv de tristete si preocupare, si pentru ei, si pentru români. Unde vor sta? Ce vor lucra? Cât vor câstiga? Cum îsi vor creste copiii într-o tara care nu le cunoaste religia si în care nu stiu daca exista înca vreo moschee pentru ei. Daca ar veni numai pentru a avea unde sa-si culce odraslele linistiti, România ar fi o alegere buna. Cel putin, deocamdata. Dar uite, eu locuiesc în Germania, iar aici treburile sunt mult mai complicate. Aici sunt deja foarte multi musulmani/islamici, comunitatile lor sunt mari si reprezinta deja o forta pe care nu o poti trece cu vederea iar Germania se afla, dupa cum se stie, pe lista tarilor care trebuie sa plateasca “tribut” pentru “varsarea de sânge din Afganistan” – dupa cum spun jihadistii. Aici se vorbeste de peste 1 milion de persoane care se vor alatura celor 2 milioane existente. Oameni suntem, dar îti pun si invers întrebarea: daca copilului tau i-ar fi periclitata viata la un moment dat din cauza lor, ai mai fi la fel de om? Sigur ca nu sunt toti teroristi… Dar, sa fim sinceri, nu a fost nevoie niciodata de 6000 de persoane ca sa se puna la cale un atentat. Este de ajuns unul, uneori, iar teama noastra este justificata daca luam în considerare ca printre toti acesti refugiati s-au putut strecura cu usurinta multi militanti si teroristi.
  Apreciez, oricum, ideea de a cauta sa fim oameni si sa întelegem nevoile altora aflati la ananghie. Si sa speram ca vor aprecia asa cum se cuvine omenia atâtor persoane care i-au primit deja cu bratele deschise.

  Reply
  • Daniela,

   Daca viata copilului meu ar fi amentinata, bine-nteles ca treaba ar sta altfel. Si viata mea daca ar fi amenintata, tot n-as sta cu bratele deschise si buchetul de flori in mana. Dar adevarul este ca nu se intampla asta. Adevarul este ca teroristii au cai mult mai usoare de a ajunge exact acolo unde vor ei si nu au nevoie sa-si riste vietile pe barci pirat, sa se strecoare cu multimea. N-au avut ei probleme pana acum sa ajunga exact unde vor, cu siguranta nu au avut nevoie de valul de imigranti/refugiati ca sa ajunga pe oriunde.

   Cate atentate au fost in Germania, dupa venirea celor 2 milioane? De ce sa credem ca s-ar schimba asta in viitor?

   Reply
 2. Cele 2 milioane deja existente, se afla aici de câteva decenii. Germania a avut o pozitie destul de neutrala pâna de curând, când s-a implicat activ în conflictul din Orientul Mijlociu si Afganistan. Nu stiu daca ai citit, dar dupa atentatul de la Paris, în Germania a luat fiinta o miscare anti-islam (Pegida) care a expus-o mult mai mult în fata simpatizantilor islamului. Tensiunea este destul de mare. Atentate nu sunt, desi au fost anuntate, programate si, spre norocul nostru, multe anihilate înainte de a face victime. S-au anulat deja multe evenimente, de teama atentatelor. Despre conflictele minore, care înca pot fi conttrolate, nu mai vorbim. Ele exista zilnic aici. Se scrie putin despre ele, dar noi le vedem si le cunoastem. Eu am prieteni turci si nu sunt, ca atare, contra lor. De fanatici îmi este teama, însa. Recunosc. :)
  Apropo de caile mai usoare prin care sa se infiltreze teroristii, da… au posibilitati financiare s-o faca. Dar, odata cu haosul creat acum, pot profita si veni foarte multi pe banii celor care-i acolesc pe refugiati, ei economisind astfel fondurile pentru “nevoi” mai acute.
  Atentatele au fost mereu puse la cale “acolo” si executate de islamisti deja integrati în societatile respective, adevarat. Dar acum vor mai mult. Nu doar sa sperie, ci sa se extinda în toata Europa.
  Sper din tot sufletul sa fie temerile mele nejustificate… si sa ramâna doar la faza de temeri.

  Reply
  • De fanatici cred ca trebuie sa ii fie oricui frica, orice ar sustine ei. Personal, desi nu pot nega ca nu m-am gandit si eu la o varianta mai pesimista, nu cred ca se va intampla nimic. Cel putin nu datorita sau din cauza acestui val de imigranti. Om trai si om vedea… :)

   Reply
 3. Islamul este un sistem complet de viata cu subcomponente religioase, politice, legale, militare, economice, sociale, propagandiste, componenta religioasa fiind doar cortina care ascunde celealte componente. Islamizarea incepe cand exista procentaj suficient de musulmani cat sa poata agita spiritele pentru a li se oferi privilegii religioase.

  Tinta perfecta pentru islamizare consta in societati corecte d.p.d.v. politic, care promoveaza diversitatea culturala, unde drepturile omului sunt respectate, moment in care celelalte componente ale islamului incep sa-si faca, incet dar sigur, simtita prezenta.

  CUM FUNCTIONEAZA ISLAMIZAREA ?
  1. cat timp ponderea de musulmani ramane sub 2% din populatie, vor fi perceputi ca oameni pasnici, iubitori de pace si liniste
  2. cand ponderea este intre 2%-5%, incepe prozelitizarea catre celelalte minoritati sau grupari dezafectate, marginale si anti-sociale: fosti detinuti, actuali detinuti, oameni care in mod constant perturba linistea publica
  3. cand ponderea se afla intre 5%-10% din populatia unei tari, acestia vor cere guvernului acelei tari sa-si creeze ei propriile legi, propriul sistem judiciar in ghetourile in care se afla in acel moment, idealul lor fiind introducerea LEGII SHARIA la nivel de stat. De asemenea vor cere introducerea in lanturile de supermarketuri, hypermarket-uri, alimentari, macelarii lantul de produse HALAL, impreuna cu amenintarile de rigoare in cazul neconformarii.
  4. cand ponderea atinge 10% ne puteam astepta la vandalizari, furturi, atacuri stradale, amenintari cu violenta sau cu moarte pentru simple critici aduse atat comportamentului lor cat si religiei lor.
  5. cand ponderea atinge 20% musulmanii vor cere implementarea LEGII BLASFEMIEI la nivel de stat cu pedepse crunte pentru cei ce o vor incalca, pedepse puse in practica direct de adeptii “religiei pacii”. Ne putem astepta la rascoale stradale, formatiuni de militie jihadista, batai publice crunte
  6. cand ponderea atinge 40% LEGEA SHARIA deja a fost implementata la nivel statal. Meniul contine masacre in lant, razboi continuu cu militia jihadista acum bine definita in cadrul acelui stat si atacuri sporadice cu bomba, cat si cu acid.
  7. cand ponderea atinge 60% deja vorbim de persecutii la nivel de stat al KUFARILOR (ne-musulmanilor), necontand religia. LEGEA SHARIA deja e folosita ca arma. TAXA JYZZYA(taxa de protectie islamica) este plasata asupra infidelilor. Se merge pe principiul: Te convertesti ? NU! Platesti ? NU! Atunci iti este refuzat dreptul la a mai trai!!
  8. cand ponderea atinge 80% vorbim de intimidari zilnice, epurari etnice, genocid.
  9 cand ponderea atinge 100% se presupune ca va fi pace “Dar-es-Salaam” intrucat toti sunt musulmani, doar ca nu e asa. Nu vor exista decat scoli islamice unde nu se va preda, DECAT QURANUL, nimic mai mult, nimic mai putin, nimic altceva decat QURANUL. Dar si la aceasta etapa, nu va exista pace intrucat musulmanii cei mai fundamentalisti ii vor hartui pe musulmanii mai putin fundamentalisti. Oricine poate declara pedeapsa capitala asupra oricui. Singura diferenta o va face cat de influenta e acea persoana care acuza.

  Reply
  • Astea sunt, evident, speculatii. Civilizatia evolueaza, creste, invata, se desprinde din ce in ce mai mult de invechitele concepte religioase. In momentul in care populatia Europei va fi 40% musulmana, DACA se va intampla vreodata acest lucru, atunci vom fi deja intr-un viitor atat de indepartat incat religiile fie vor fi evoluat, fie vor fi devenit niste concepte minoritare, cum este ateismul astazi…

   In cele din urma, un singur lucru este cert: nu avem de unde sa stim care va fi situatia. Orice s-ar face, exista un risc. Pentru ca – daca nu primim niciun refugiat si toti copiii aia ajung sa creasca, indoctrinati, inraiti de refuz, si ne arunca frumos in aer? Orice este posibil :)

   Reply
 4. Cum le garantezi tu pe toate…. Aia SIGUR nu se va intampla, CU SIGURANTA nici ailalta… Fara sa te uiti la ce se intampla in tarile lor, fara sa te uiti la ce se intampla in tarile occidentale unde au ajuns. Suedia a ajuns sa fie numita capitala violurilor. In toate tarile pe unde au ajuns a crescut abrupt infractionalitatea. Din Europa au plecat peste 4000 de “jihadisti” sa lupte in Siria.

  Cati teroristi au creeat evenimentele de la 11 septembrie? 19 atacatori. Cate 5 in fiecare din cele 3 avioane, iar in al 4-lea avion, 4. Nu 6000. La fel si in alte atentate.

  Nu respingem imigrantii pe baza de religie, natie, rasa etc, ci pe baza de caracter si de COMPORTAMENT.

  Hai sa vedem cine sunt acesti imigranti intelectuali, cumsecade, dornici de munca si care “in mod sigur” (garantezi tu) nu vor face nici o problema:

  https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM

  Arunca mancarea si apa primita, pe sinele de tren, sfidator:
  https://www.youtube.com/watch?v=7L3eSbpETf8

  Daca nu sunt lasati sa faca ce vor, devin violenti, isterici si chiar sinucigasi:
  http://indavideo.hu/video/Itt_a_magyarazat_a_bicskei_kepekre

  Imbrancesc politia, rup cordoanele politiei si trec cu forta granitele.

  Intr-adevar sunt niste oameni pe care ti doresti sa ii ai ca si compatrioti.

  Sa nu confundam omenia cu prostia si bunatatea cu naivitatea. Cand vine cineva care se vaita ca e amarat si il primesti in casa, iar el isi bate joc de mancare si apa si incepe sa urle ca nu vrea sa doarma pe canapea ci in patul tau, cand te imbranceste si trece cu forta de tine si alearga in dormitorul tau, ca acolo vrea el, eu il dau afara urgent prin orice mijloace. A-l lasa sa faca ce vrea el nu e bunatate, ci imbecilitate si inconstienta.

  “Eu, de obicei, când e vorba de tâmpenii – stau deoparte.”

  Nu numai ca nu stai deoparte, dar le si generezi. Una mai mare ca alta. Ca asa ai vazut tu in globul tau de cristal, ca nu se va intampla nimic.

  “Hai sa nu fim tâmpiți!”

  Nu stiu cine te opreste.

  Reply
  • N-am zis niciodata ca un comportament ca cel pe care il vedem in videoclipurile la care ai dat link (si pe care l-am vazut si eu) sa fie acceptat. Sunt 100% de acord cu tine si am zis-o in articol: trebuie sa fie umili, sa accepte ajutorul, nu sa vina cu pretentii si sa se comporte urat/violent. Pentru cei care fac asta, cel putin “La revedere” este necesar.

   Dar sa nu generalizam: nu toti au aruncat cu apa si mancarea primita. Niste fetite, spre finalul videoclipului, chiar au venit sa ia din ajutoare. Probabil ca multi dintre cei din tren erau insetati si ar fi mancat, poate, chiar si sandvisurile de porc pe care le dadeau ungurii. Dar nu puteau, fiindca asa este cand esti parte a unui grup si nu voiau sa riste siguranta lor in fata unora mai nebuni si mai salbatici decat ei. Dar este clar ca nu toti faceau asta. Fiecare padure are uscaturile ei, iar aceste uscaturi trebuie eliminate. Dar sa nu uitam ca si dintr-o uscatura se poate ciopli o opera de arta si ca o padure, in ciuda celor cateva uscaturil, tot frumoasa, racoroasa si UTILA devine. Mai ales ca uscaturile sunt usor de eliminat. Si n-am zis niciodata ca n-ar trebui eliminate, ba chiar sustin din tot sufletul ideea.

   Reply
 5. Salut Calin
  Nici eu n-am putut as tac dupa ce ti-am citit parerea cu care nu sunt de acord decat partial. Si asta pentru ca doar 1 din 5 refugiati sunt sirieni. Daca primim 6000 iar o mana dintre acestia sunt teroristi care vor omora romani nevinovati, tot sunt multi. Daca ar arunca in aer un tren sau un autobuz (vezi ce s-a intamplat in Franta si Spania nu demult) cu care calatorea cineva drag tie, ai mai gandi la fel?
  Daca acesti oameni fug de razboi, de ce refuza o tara pasnica ca Romania si vor sa ajunga doar in tarile occidentale? Si daca ar trebui sa-i primim pe toti cei care fug din tarile lor din cauza razboaielor, oare de ce nu le trimitem invitatii si altora: ucrainieni (macar sunt ortodocsi), afgani, irakieni, palestinieni, egipteni s.a.
  Tot pe aceeasi logica, daca ar izbucni un razboi in China, Europa ar mai accepta cam …. 1 miliard de refugiati chinezi?
  E foarte greu sa separi graul de neghina iar dreptatea este doar pentru cei puternici. Cand tiganii romani au plecat in Franta, au fost trimisi inapoi desi erau cetateni europeni.
  Din pacate noi nu putem decat sa vorbim caci nimeni nu va face vreun referendum in acest sens.
  Noi nu suntem in stare sa-i educam si sa-i puneam la munca pe tigani. Crezi ca vom reusi cu acesti refugiati? multi dintre ei sunt copii si femei …
  Se pare ca Pr. Arsenie Boca stia ce se va intampla in viitor. Peste niste ani romanii vor deveni minoritate in tara lor.
  Toate cele bune!

  Reply
  • Daca ar arunca in aer un tren sau autobuz, cu siguranta ca mi-as schimba parerea. Dar n-au aruncat nimic in aer pana acum si nu poti, doar de frica, sa refuzi sa faci lucruri umane. Sau, ma rog, n-ar trebui sa facem asta. In plus, eu n-am zis sa invitam imigrantii – nici noi, nici alte tari – ci ca cei care fug din fata terorii ar trebui primiti.

   Intr-adevar, ai dreptate cu motivele lor de a refuza Romania si a se indrepta spre Germania – motive financiare, ceea ce intareste ideea ca cei care “fug” doar incearca sa gaseasca o modalitate mai usoara de a face tranzitia si de a primi ajutoare mari. La fel si cu puterea noastra de a-i educa. Cel mai greu este sa educi persoane care nu se vor educate. Dar copiii lor, cel mai probabil, vor gandi altfel. Este o treaba de viitor.

   In SUA, doar 80% din populatie (sau ceva de genul) vorbeste limba engleza – asta vizavi de minoritate. Si, cu toate atentatele si toate minusurile lor, tot n-o duc prea rau, ca tara. Asa ca minoritati si majoritati – lucrurile astea conteaza mai putin: ce e important e nivelul de trai.

   Reply
 6. Draga Calin, imi pare rau sa spun asta , dar la felul in care analizezi situatia , nu esti un mic prepper.

  Reply
 7. nu sint de acord cu tine
  sintem saraci si prosti probabil,cu siguranta vor face multe tampenii care ne vor inrai si mai rau
  si daca nu sint de acord cu ei nu ma poti condamna
  sintem satui de dastia carora le ducem traista

  Reply
 8. si atunci imi bag in casa primitivul ala care cand da de bine uita ce a patit si imi pune cutitul in gat? nu sunteti normali

  Reply
 9. un crez musulman este faptul ca daca un musulman,singurul drept credincios, pune piciorul si calca pe un pamant, acest pamant ,de drept devine proprietate musulmana
  un musulman nu va fi niciodata umil, este politicos si prietenos daca e cazul sa-ti vanda ceva si daca te place ca eventuala a nu stiu cata sotie daca e bogat,dar nu va lasati pacaliti.
  Europa a luptat sa-si castige libertatea fata de inchizitie si torturi,oamenii acestia sunt niste Torquemada.

  Reply
  • Uite ca am scris acum aproape doi ani acest articol si incep sa imi schimb si eu parerea. Sa fiu ceva mai moderat in opinii, desi nu total impotriva primirii emigrantilor, indiferent de unde vin. Dar violentele repetate din ultimul timp te fac sa iti schimbi parerea, chiar daca in aceeasi galeata intra si oamenii care n-ar trebui. Cam cum e cu romanii si romii prin strainatate…

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.