Severin, calitate germana, incantator de pervers

severin-germanFiindca nu trebuie, totusi, sa lasam gandurile negre sa castige, tre’ sa o luam sau s-o dam incet si pe partea de caterinca. O auto-ironie, daca i se poate zice asa, legata de minunatul Severin pe care nenii si tantile de la meteo il boteaza Drobeta.

Cautam ieri pe net o pagina oficiala a mirificului Drobeta Turnu Severin, mai degraba curios de succesul pe care o astfel de initiativa atat de avansata il poate avea intr-un oras atat de dezinteresat de tehnologie si in general internet. M-am amuzat cumplit insa cand am vazut ca un search banal pe google dupa “Severin” imi da niste rezultate cel putin hilare.

Primul rezultat din Google – acela pe care da click lumea – este despre compania germana Severin (“German quality. Since 1892”). Baietii d-aici sunt tari in mixere, blendere si, culmea, un nou hair-care programme, care evident n-are nicio legatura cu Severinul din Romania unde baietii sunt tari in alte locuri, spre bucuria fetelor.

Cel mai amuzant rezultat vine, insa, pe locul doi: Severin Films, o companie aproape virgina daca e sa analizam data de nastere: candva in 2006. Dar, spre bucuria micutului orasel care poate fi asociat cu un si mai micut studio de film, Severin Films este descris drept “cheerfully perverse folks”, spre bucuria non-piratilor care afla ca studioul readuce la viata mizerii semi-pornografice si horror de categoria C, precum si mai “cunoscute” filme erotice europene, precum minunatele (pe bune zic acum) filme ale lui Joe D’amato. Iata cateva titluri cu care se lauda studioul: Macumba Sexual, Papaya: Love Goddess Of The Cannibals, Screwballs, dar si originalul Inglorious Bastards. O mica “dovada” vizuala:

severin-films

Concluzia pe care o tragem? Romanii, sau pentru a nu generaliza – severinenii – stiu despre optimizarea website-urilor cam atat cat stiam eu despre Severin Films. Este rau? Foarte. Amuzant? Si mai si! (Dar macar Severinul este cotat mai bine decat Strehaia, care inca nu are website. E drept, e si de vreo 100,000 de ori mai mica…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.