Viitoru’ tarii noastre e in maini sigure!

Pierdeam timpul pe Facebook astazi, mai un FarmVille, mai un FishVille… cand primesc o “cerere de prietenie” (mi se pare ca suna comunist si complet idiotic). Dau accept la fata ca era prezentabila si, mai apoi, incep sa ii verific lista de prieteni sa vad daca intr-adevar ma stie sau am fost ales doar pe interes (cum vi se intampla si voua, patesc si eu – ma alege lumea pentru ca am ferma mare in FarmVille).

Si verificand eu lista domnisoarei, gasesc o anume Adreea, viitor avocat de succes, viitor al tarii, Romania e pe maini bune, amin. Mai jos, una dintre urmatoarele fete e respectiva:

fata-viitorChiar nu conteaza care. Ca-i cea care rade sampania si asteapta o pala de vant sa-i ridice fustita, sa-i vedem chiloteii tanga, rosii, ca asa se poarta de revelion; ca-i mai decenta din dreapta (noastra), cu bluzita sclipitoare gen PIMP made in USA (dar in aceeasi timp si de pimp-owned girl – na coincidenta!), chiar nu conteaza. Ele sunt viitorul Romaniei, una cel putin este studenta la drept, eventual viitor ministru. Cu reale sanse, ca deja ii place de Basescu… Oh, boy!

Peseu de bun simt: nu vreau sa par Angelicu Celpur. Nu sunt Angelicu Celpur, tineretea mea a fost presarata de betii, chefuri stupide, lucruri stupide – chestii tineresti si acceptabile pana intr-un punct. Eu insa nu m-am imbracat niciodata ca o curva, n-am avut poze similare drept “front page, main image” si stiu ca sunt un om extraordinar de inteligent, simtit, bine crescut etc etc etc. In plus, nu am terminat o facultate de drept. Cu toate astea am dreptul sa imi doresc decenta de la o anumita patura a societatii – sau macar de la anumiti indivizi. Si macar in public (poa’ sa fie BDSM-istii si BDSM-istele universului in viata particulara, in spatele usilor inchise).

Peseu de si mai bun simt: Don’soara are in album si celebrele poze in oglinda (special pentru prezentarea tzatzelor), poza artistica intr-o chestie de cel mult o palma pentru prezentarea tonajului si in general multe picioare dezgolite. In the real life, adica, nu la photoshoot pentru playboy. Adica.

Sunt linistit. Viitorul tarii e pe maini bune.

5 thoughts on “Viitoru’ tarii noastre e in maini sigure!”

 1. Speram cu totii ca “de luni vom incepe o viata noua”, ca “vom pleca la Moscova”…, ca tot ce-am scris pana acum pe un caiet de insemnari, plin de greseli, va putea fi scris din nou – “pe curat”. Ca, pana acum, “am trait urat, domnilor!”, dar totul se poate lua de la capat, se poate corecta, si totul, dar TOTUL! va fi mai frumos, mai luminos… Fericirea e inainte – tot inainte! – se numeste… Moscova (Cehov), Mecca (Macedonski), Paris (moi-meme)…
  Lasa-le pe “domnisoare” in somnul lor, ia-le ca atare si gaseste-ti “locul potrivit”.

  Reply
 2. Citez: “Eu insa nu m-am imbracat niciodata ca o curva”.
  Hm, parca e ceva poza, undeva pe net, legata de ceva piesa de teatru din Timisoara. Ring a bell? :P
  No, iti luai blogu’ la puricat, ca dadui peste el. Casa de piatra si sa fie intr-un cea s Rolex. :D

  Reply
 3. Eh, da, da’ in scopu’ la actorie orice e permis. :P In plus, eu sunt baiat dastept si unic si eu am voie sa fac orice, oricand, oricum, fara ca ceilalti sa aiba dreptul sa ma critice… :))

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.